Bár egy dinnyeárat én is be merészeltem írni korábban , ettől függetlenül mélységesen egyetértek Szunyi és Györgyi2 véleményével, hogy ne az árak és más, a nyaralás szempontjából mellékes dolgok legyenek az elsők egy vakáció során.
Amit nagyon megkívánsz, úgyis megveszed magadnak, mindegy, hogy akár másfélszer vagy kétszer annyiba kerülnek is, mint a szokásos ár.
Inkább ara figyeljünk, ami új, ami szép, ami más, mint itthon, és amit hazatérésed után itthon már nem találhatsz meg.
Egyet kérdeznék a témában is: Esetleg valakinek a már idén visszatértek közül van valamilyen tapasztalata a Sidari San George apartmanról?
A Sag Gerorg apartman, ha jól emlékszem nem a központban van, hanem egy kicsit a falu széle felé. De persze nincsenek távolságok. Nagyon szép ahogy emlékszem bár csak kívűlről láttam akkor mikor fakultatívra mentünk busszal, és innen is vettünk fel utasokat. Az viszont biztos, hogy medence van az udvaron és nagyon szép tiszta rendezett volt sok virággal.
Jó nyaralást!!
Én is voltam már többször Görögországban, és ezt a rövid időt amit kinn töltünk nem érdemes a bolti árak görcsölésével tölteni. Györgyi2nek köszönöm a hozzászólásait remélem végetvetett a nyavajgásoknak.
Jó pihenést mindenkinek ebben a csodás országban!
Nem volt itt semmi görcsölés valaki kérdezett árakat volt aki válaszolt rá , köztük én is. Volt aki leírta az ominózus dinnye árat, amire én reflektáltam mert más árra emlékeztem, majd mikor este beszéltem más miatt a görög barátokkal, megkérdeztem hogy mennyi most a dinnye kint... Engem sem érdekel az ára igazán nem vagyok egy nagy dinnyezabáló, pl én kint a görög teknőcöknek szoktam vinni az angol temetőbe ahol etetni szoktam őket.... Ja az a másik fele. Miért baj az neked ha valaki az olcsóbb tejet akarja megvenni? Az üdülőtelepeken minden sokkal drágább mint akár pár kilométerrel arrébb , ha már úgy is ott megy el mondjuk a Lidl előtt ?? Akkor vegye meg ott. Én sem itthonról viszem a háromheti kaját Korfura, nem férnénk el a kocsiban a sok kajától. ráadásul alig valamivel drágább kint az élelmiszer ha jó helyen veszed mint itthon..... ... ismerek valakit, aki most megy kocsival Korfura,és össz vissz 650 eurójuk van az egy hétre mindennel együtt ebben a szállás útiköltség minden benne van. Szerinted ők a drága dolgokat fogják kint megvenni??? Mondjuk nem tudom hogy akarnak ennyiből kijönni, de drukkolok nekik hogy sikerüljön.. Mehetnének akár Paráliára is, de azt mondták ők Korfut szeretnék látni nem a turistagyárat!!!!!
Köszönöm a San George-ról a választ. Én is úgy nézem, hogy nagyon szép, illetve a környezete is. Az, hogy kicsit messze van a parttól, nem zavar bennünket, szeretünk gyalogolni, meg nyaralás közben egyébként is ráérünk.
A Grand Tours honlapján több kép is van róla, sőt alaprajz is a szobaszámokkal. Sajnos külső, nagyon közeli képeket nem tettek közzé, nem tudjuk, hogy a földszint milyen magas, az erkélyek milyenek, stb. Esetleg zavaró-e a földszintieknek, ha a medence körül nyüzsi van, az épület mely részei nyugisabbak. Aki már belülról is szerzett tapasztalatokat, annak is örömmel olvasnám a véleményét. (Ha minden összejön, valószínűleg ide foglalunk.)
Jó nyaralást , nem írtad, hogy kocsival mentek-e vagy a GT szervezésében? A GT-t csak ajánlani tudom, mi már többször is utaztunk velük minden gond nélkül.
A Grand Tours-szal tervezzük a nyaralást, buszos utazással, valamikor augusztus végén, szeptember elején. Évek óta velük utaztunk, mi is minden szempontból meg vagyunk velük elégedve.