Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat, megnyugtattál Elkezdtem olvasni a beszámolódat is
Végül döntöttünk és megyünk Szeptember 19-én indulunk este valamikor, még nem döntöttük el pontosan hány órakor, még olvasgatom a tanácsokat, mert még nem utaztunk Görögországba autóval. 20-27-ig leszünk Thassoson, az esküvőnket fogjuk ott tartani, két tanú jön velünk Már nagyon várjuk, hogy ott legyünk
Na vegetert a nyaralasunk. Nemreg erkeztem haza. Tegnap kisse lehult ott a levego. Reggel esett. Kesobb kitisztult az ido, a nap is kisutott, de hideg szel fujt. A hataratjarokon gyorsan atjottunk, egyedul Szerbiaba valo belepesnel varakoztunk 45 percet.
Üdv itthon, Wucy!
Majd mesélj nekünk, ha már aklimatizálódtál ... Könnyebb lesz így, hogy az ottani utolsó napi időjárás előkészített az itthonira...
Jutka
Szia Wucy!
Remélem Thassos beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és nem bántátok meg, hogy végül is oda mentetek.
Mesélj majd! (lett-e kedvenc strand, hely, étterem stb.. )
Nem csalodtunk . Thassos valoban olyan szep, mint ahogy mondtatok. Amivel kulonosen elvagyok ragadtatva az az ottani levego (az asztmas tudom kulonosen orult neki). Legszivesebben hoztam volna egy zsakkal haza . Paradise,Vathi, es a vizeses tetszett nagyon. Kedvenc taverna Potosban az Irene. Potosbol atsetaltunk Limenariaba, az is egy kulon elmeny volt, mindenkinek ajanlom. Most hirtelen mast nem tudok irni, meg alszik a lelelkem . akinek van barmi kerdese, az nyugodtan kerdezzen.
Köszi hbjutka, ránk fér, szombat óta vagyunk itt és még nem volt nyár. Volt hogy hosszabb-rövidebb időre úgy tűnt mégis meleg lesz, aztán mégsem.
Tegnap délelőtt volta legbíztatóbb, el is mentünk giolára, aztán át Livadira, de ott majdnem odafagytunk a partra.
Kivanom,hogy terjen vissza a nyar. Nekem mind1 h milyen ido van ott,tengeren akkor is jobb mint itthon . Nekunk szerencsere vegig jo idonk volt. Kivanom,hogy nektek is legyen az
Wucy, örülök, hogy így visszavágysz, én kétszer voltam, de jövőre sem megyünk máshová (akkorra már babával együtt, és vele nem szeretnék "ismeretlen" helyre menni ).
Szerencsétek volt a jó idővel, remélem jó sok képet készítettetek! Körbejártátok a szigetet, sok helyre eljutottatok?
A kint lévőknek esőmentes további nyaralást kivánok, tuti megérkezik a jó idő!