Szia ! Nekem az egész táv 1040-50 km O.B.-re, Szabadkán belül a tranzit út egyszerű és gyors is. Terveztem én is Horvátország felé de nekem sem időben sem pedig távolságban nem hozott előnyt, ezért elvetettem az arra utazást.
Nem tudom merről jössz, de Mórahalom központjában van egy körforgalom, ott kell elmenni Röszke felé, kb 200-300 métert, és ott jobbra kell fordulni Kissor az utca neve, azon kell menni amerre visz, ne aggódj. Lesz egy kereszteződés (észre fogjátok venni), ott balra kell kanyarodni. Minden ki van táblázva, nem lehet eltéveszteni.
https://www.google.com/maps/d/viewer?id=1lwKy_QCii8pc9YTOcY9ovohWk_o&hl=en_US
Én is szeretnék kérdezni, tavaly mi nem voltunk, 2 éve mindenki azt javasolta, hogy Belgrád elkerülőt ne használjuk, menjünk a városon keresztül, így is tettük. Most mit javasoltok? (próbáltam keresni a fórumon, de nem találtam :( ) köszi mindenkinek!
Szia ! A Belgrádon keresztül vezető autópálya jól járható én nem javaslom az elkerülőt plusz táv és tgk. forgalom. A városban 80-as tempóval lehet átmenni.
Az autóval hazaérkezőktől kérdezném én is, milyen a migráns helyzet.
Illetve ami még érdekelne, hogy Evzoni határtól nyugatra Niki-nél is van egy átkelő. Használta-e már valaki.
Volt már aki járt arra, kanyargós út. Miért akarsz arra menni? Nem jó a Gevgelijai határátkelő neked? Milyen migráncs helyzetre gondolsz? Nem volt a határátkelőnél semmi gond sem Ne terjesszünk már rémhíreket itt
Köszi a javaslatokat, ötleteket, és úgy döntöttem, hogy akkor Udvarnak vesszük az irányt a sokatok által javasolt útirányok közül.
Az az átkelő 0-24 nyitva-tartású?
Már azt is eldöntöttem, hogy este felé indulunk el. Majd megpihenünk, ha elfáradunk legfeljebb. Gondolom az autópályán lévő kutak Szerbiában szintén 0-24-ben vannak nyitva?
Az Udvar határátkelő előtt Mohácsnál érdemesebb még forintért tankolni, vagy van esetleg valakinek tapasztalata, hogy éjszaka melyik kút lehet még a határ előtt nyitva?