Egyéb utazásaink
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 67 68 69 ... 94 95 96   >
Üzenet
  Kakadu | #65404 Üzenet | 2008-06-07 13:25:12 |
Trabim, Dáciám nekem is vót (még Tavria is icon_redface.gif ) de ezt most hagyjuk, hál' istennek elmúlt és akkor az sem volt rossz.
Viszont egy kérdés náthás barátunkhoz: nem pettyes a Te májad egy cseppecskét?

Timba; ne is törõdj ezzel a morcos öregúrral, csak az irigység beszél belõle, hogy mi már utazunk icon_lol.gif
(más kérdés, hogy 6 hét múlva mi leszünk qva irigyek)
  H.apci | #65405 Üzenet | 2008-06-07 13:31:25 |
Kakadu írta:
...egy kérdés náthás barátunkhoz: nem pettyes a Te májad egy cseppecskét?...

Allergiás!!! icon_rolleyes.gif icon_evil.gif Nem merem megnézetni, mert még a végén kiderül valami! icon_eek.gif icon_wink.gif icon_redface.gif
  Juhi | #65408 Üzenet | 2008-06-07 13:56:24 | Válasz a #65396. hsz-ra Előzmény #65396
Szia Timba!
Nagyon jó utat, és szép jó idõben gazdag nyaralást kívánok. icon_lol.gif

Makrigialos gyönyörû, én még hidegben is elmennék oda, meg persze bár hova Görögországban. Ha már ott vannak, üdvözlöm a gólya családot, amit sikerült 2 éve látnom, és lefotóznom.
  Timba | #65491 Üzenet | 2008-06-07 20:36:19 | Válasz a #65404. hsz-ra Előzmény #65404
Ne aggódj Kakadu icon_smile.gif ,nem tudja elvenni a kedvem,már csak azért sem mert azzal a kalapos tengerbe-sétáló fazonnal nagyon belopta a házba a jókedvet icon_lol.gif icon_eek.gif ,de tudod megy még H.apci tirolba icon_wink.gif , szted mekkora hó lesz icon_lol.gif ? Mekkorát sirjunk be icon_cry.gif icon_lol.gif icon_question.gif
  Timba | #65492 Üzenet | 2008-06-07 20:41:51 | Válasz a #65408. hsz-ra Előzmény #65408
Szia Juhi!

Köszönöm a jókivanságokat icon_smile.gif a gólyákat is lefotózom icon_rolleyes.gif ha ottvannak,és mindent ami szép és jó icon_cool.gif icon_lol.gif
  Timba | #65494 Üzenet | 2008-06-07 20:45:24 |
Kakadu Neked is minden szépet és jót kivánunk,üdvözöld helyettünk is Lefkadát,nagyon szerettünk ott lenni.
  H.apci | #65514 Üzenet | 2008-06-07 21:37:04 | Re:
timba írta:
Ne aggódj Kakadu icon_smile.gif ,nem tudja elvenni a kedvem,már csak azért sem mert azzal a kalapos tengerbe-sétáló fazonnal nagyon belopta a házba a jókedvet icon_lol.gif icon_eek.gif ,de tudod megy még H.apci tirolba icon_wink.gif , szted mekkora hó lesz icon_lol.gif ? Mekkorát sirjunk be icon_cry.gif icon_lol.gif icon_question.gif

Kedves timba!

Van egy apró szépséghibája a dolognak. icon_rolleyes.gif Én ugyan jól elviccelõdtem az idõjárással, de sajnos az adatok véresen komolyak! icon_exclaim.gif icon_cry.gif Esõben pedig szuper fürödni; tényleg melegebbnek érzed a vizet; próbáld ki! icon_exclaim.gif icon_idea.gif Ezzel együtt nagyon bízom benne, hogy összsségében szuper idõtök lesz! icon_wink.gif icon_razz.gif (Tavaly egy nappal elõbb hazamenekültünk a kánikula elõl; az sem jó! icon_evil.gif )A havat egyébként imádom (fûtött szobából csukott ablakon át kifelé nézve, s egy csomó sör behûtve)! icon_lol.gif
  Kakadu | #65516 Üzenet | 2008-06-07 21:38:25 |
timba írta:
üdvözöld helyettünk is Lefkadát,nagyon szerettünk ott lenni.

Átadom icon_lol.gif
De ahogy elnézem az idõjárást lehet, hogy viszem a síléceket is icon_rolleyes.gif
Végül is ott nagyon szép hegyek vannak.
Makriban viszont isteni és friss kagylók vannak, ajánlom a szaganaki módra elkészítettet (Midhia Szaganaki) icon_razz.gif
  Kakadu | #65521 Üzenet | 2008-06-07 21:48:48 | Re:
timba írta:
a gólyákat is lefotózom icon_rolleyes.gif ha ottvannak,és mindent ami szép és jó icon_cool.gif icon_lol.gif

És lesz publikus is? icon_wink.gif icon_twisted.gif
  Timba | #65525 Üzenet | 2008-06-07 21:53:04 | Válasz a #65516. hsz-ra Előzmény #65516
Háát... állok a böröndök fölött icon_evil.gif icon_twisted.gif icon_cry.gif ,most aztán mit rakjak el icon_question.gif Siruha..az durva icon_sad.gif .Tavaly novemberben voltam Tunéziában,és fürödtem a tengerben,volt vagy 25-fokos.Na ennek evés ivás lesz a vége icon_lol.gif De ott az Olimpos majd sielünk,kis dolgokra nem adunk igaz icon_wink.gif icon_lol.gif
  Timba | #65527 Üzenet | 2008-06-07 22:02:17 | Válasz a #65521. hsz-ra Előzmény #65521
Mire gondolsz Kakadu icon_eek.gif icon_question.gif

Én a gólyafészekre icon_redface.gif Mióta megtaláltam a Hellasz fórumot,azóta más szögbõl fotózom a világot icon_wink.gif ,természetes hogy megosztom veletek azt amit látok icon_wink.gif Publikus lesz icon_smile.gif
  Timba | #65554 Üzenet | 2008-06-08 07:55:40 |
Szia Busido!
Mi volt a gondod Montenegroval?? Nekunk nagyon tetszett,többször is visszamentünk, sztem nagyon szép ország.
  H.apci | #66329 Üzenet | 2008-06-12 22:28:28 |
Folytatva a beszámolót a legutóbbi „nosztalgia-utazás” néhány érdekesebb pillanatával, talán a legizgalmasabb volt számomra Berlint viszontlátni. Már említettem korábban, hogy némi trükközéssel volt alkalmam egyszer az akkori West-Berlinbe menni, majd onnan a kis Ladámmal a méltán híres és hírhedt Checkpoint Charlie határátkelõn (némi gyomorgörccsel, izzadó tenyérrel, amit csak az ért meg, aki ismerte az ottani viszonyokat) átkelni Kelet-Berlinbe. Akkor a Berlin két oldalán két nap alatt látottak valamiért nagyon mély nyomot hagytak bennem; hát ezért is szerettem volna viszontlátni ezt a helyet. A sors fintora, hogy a hírhedt helybõl mára már-már bazárinak mondható emlékhelyet csináltak, ahol még az útlevélbe külön bélyegzést is lehet kapni, s lehet fényképezkedni a díszõrséget álló katonákkal; mindezt persze pénzért, s lehet kapni számtalan emléktárgyat is. (Van múzeum is a közelben!) Nagy volt a vidámság a látogatók körében, de azért álltunk ott néhányan elszorult torokkal is.

A másik a Brandenbugi kapu, amelyrõl a nyugati oldalról nézve tettem fel nemrég régi képeket. Nagyon szépen rendezték, helyreállították a környezetét. Nagyon kell figyelni, hogy valaki észrevegye, hogy a korábbi fal helyét ma az aszfaltban egy kockakövekkel kirakott sáv jelképezi. Szimpatikus megoldás.

Végezetül látni szerettem volna az egyéb lényeges változásokat, helyreállított épületeket és a nagyszabású új építkezéseket. Ezekbõl egyet emelek ki, a Potsdamer Platz beépítését, amit a 90-es években a fal lebontása után vittek véghez, s ami akkor Európa legnagyobb építkezése volt. Lenyûgözõ!

További képek a Nosztalgia-körutazás fotoalbumban.
  Timba | #67166 Üzenet | 2008-06-18 20:41:01 | Válasz a #66329. hsz-ra Előzmény #66329
Szia H apci! icon_lol.gif

Csoda szép képek, nekem ilyen nincs, icon_eek.gif ,de a kagyló mind elfogyott,timba mind megette icon_razz.gif icon_lol.gif ,hideg sem volt, de tudod az esõ és én kézenfogva megyünk nyaralni, icon_twisted.gif icon_evil.gif ,hát megvolt, icon_mrgreen.gif ,de aztán ránk ragyogott a nap egész héten!!! icon_lol.gif icon_cool.gif
  H.apci | #67169 Üzenet | 2008-06-18 20:52:00 | Válasz a #67166. hsz-ra Előzmény #67166
Szia!

Hogy találtál meg; a kutya sem jár erre!? icon_eek.gif Örülök, hogy jól érezted magad, s szerencsésen hazaértél! A kagyló miatt ne izgasd magad, majd lesz valahogy. icon_confused.gif icon_wink.gif icon_razz.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 67 68 69 ... 94 95 96   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu