#1745742011-08-30 13:10:38 Válasz a #174573. hsz-ra
Én most jöttem az irodából, kezemben a voucher-el.
Biztosítás megkötve, majd még ki kell nyomtatni
Szerintem is már csak indulni kellene!
Privi megy hamarosan!
Én most jöttem az irodából, kezemben a voucher-el.
Biztosítás megkötve, majd még ki kell nyomtatni
Szerintem is már csak indulni kellene!
Privi megy hamarosan!
Biztosítos csajszi 14 órakor jön a melóhelyemre, hozza a biztosítást.
Még 3 , de olyan hosszúnak tűnik
Gyönyörűek a képeid, a kaják meg különösen jól néznek ki!
Mi szeptember 19-én indulunk, Mindennap megnézem a hozzászólásokat és a frissen feltett képeket. Remélem, mi is ugyanolyan szépnek látjuk Tolót, mint Te. Már alig várom!
#1745992011-08-30 19:10:14 Válasz a #174596. hsz-ra
Köszönöm!
Biztos neked is nagyon fog tetszeni. Bízom benne, hogy jövő évben ismét látom Tolot. Megéri a hosszú út. A csapatunk, ahogy beérkeztünk a faluba egyszerre ordított fel, ahogy a megjelent a tenger.
Ági nagyon klassz idegenvezető, minden szempontból szuper. Nekem még a csomagot is segített cipelni, amit nem felejtek el neki. /Én cipeltem a súlyosabb motyót, mert az utazás előtt 2 nappal derült ki, hogy a férjemnek komoly gerincproblémája van és próbáltam a nehezebb dolgokat én vinni, a nyelvem lógott, de Ági megmentett./
Egyébként azért van annyi pörköltszerű kép, mert a lányom majdnem minden nap azt evett, nem igazán bírta az ottani kosztot, ezektől a paradicsomos pörköltektől viszont semmi baja nem volt.
Szia erici!
A fényképek tényleg szépek és jók voltak!Nekem a pörkölt szerű ételek elnyerték tetszésemet,mi volt a nevük,ha megtudnád írni, örülnék neki!!Már nagyon mennék én is,és várom a bizsergető érzést!!(ez akkor érint meg, mikor Görögország területére lépek!!)