Egyéb utazásaink
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 1006
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21979 Üzenet linkje2007-03-05 14:31:42 

Szia Rebeka!

Teljesen egyetértek Veled! Kékesnél nekem pl. Mátraháza is sokkal jobban tetszett, és Ómassa is egy nagyon kedves kis falu. Igaz, már nagyon régen jártam arra, de már az odavezetõ út is nagyon hangulatos volt emlékeim szerint. Egyébként a falu Fazola Henrik 1771-ben épült õskohójának köszönheti hírnevét. A település általános iskolájának falán emléktábla hirdeti, hogy itt mûködött az õskohó 1814-ig.

# 1007
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21975 Üzenet linkje2007-03-05 13:59:38 

Juhi!
Mi elég sokat felmegyünk a Mátrába, de szégyen vagy sem a Kékesen kb. egy éve nem voltam. De az is igaz, hogy engem igazán valahogy nem is érintett meg a hely. Sokkal, de sokkal szebb helyek vannak itthon akár a Mátrában is, ne sajnálkozz a dolgon nagyon. De tény: mindenkinek látnia kell idõközönként, hisz mégis a miénk és a legmagasabb pontunk. Pláne a torony teteje. icon_wink.gif
Amit viszont mindenkinek látnia kell, a szívem csücske: Ómassa, Lillafüred utáni kis falu, ami egy csoda számomra.

# 1008
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21946 Üzenet linkje2007-03-05 10:17:21 

Sziasztok!
Remélem Andiék szerencsésen hazaértek. Nagyon sokat gondoltam rájuk. icon_lol.gif

Most hétvégén, én is úgy jártam, hogy sok év után elmentem a kirándulásra, hogy felmegyünk a Kékes tetõre. Sajnos ebbõl nem sok lett, mert csak Mátraházáig jutottunk, mert nem engedték fel a buszt a nagy hó miatt. Mi ugyan láttunk hókotrókat, hogy felfelé igyekeztek, de havat, azt nem. Most megint várhatók 8-10 évet mire megint alkalmam lesz felmenni oda. icon_confused.gif

Persze nagyobb az esélyem a Kékesre eljutni, mint Mauritiusra. icon_lol.gif

# 1009
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21936 Üzenet linkje2007-03-04 22:17:28 

Most biztos gyorsítottan kell bepótoljanak mindent, de legalább nem történt semmi bajuk. sajnos, ebben a helyzetben ez az ami a legfontosabb, a testi épség.
Szerintem már mindegyikünk kiváncsian várja a beszámolót.

# 1010
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21881 Üzenet linkje2007-03-03 16:52:19 

Sziasztok! Tegnap kaptam még sms-t Anditól. De nem voltam gépközelben, ezért most írom ide.
Azt írta,hogy már nincs autójuk, persze hogy akkorra lett jó idõ, eddig végig rossz volt. Most meg már nagyon-nagyon meleg van.
Ma mentek delfinlesõ hajókirándulásra, és vasárnap éjjel haza.

Nagyon sajnálom õket, mert olyan gyönyörû helyen lenni úgy,hogy nem tudsz kirándulni, szörnyû lehetett, hiszen a szobában ülni itthon is lehet.
Arról nem írt semmit, hogy milyen folytatása lett a hurrikánnak, gondolom majd itthon bepótolja.
Azért remélem ez a két-három nap kellemesen telt el nekik. icon_lol.gif

# 1011
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21767 Üzenet linkje2007-03-02 12:59:56 

Sziasztok!
Ez annyira fura, mert épp most gondoltam én is az Andiékra, hogy vajon milyen lehet a nyaralásuk. Épp rá akartam kérdezni, de látom ti is pont ezt boncolgatjátok.
Remélem a kezdeti nehézségeik elmúltak és egy igazán remek nyaralásban van részük.

# 1012
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21763 Üzenet linkje2007-03-02 12:51:43 

Sziasztok!

Sajnos én sem tudok semmi új infót Andiékról. Mielõtt elutazott mondta is, hogy nem fog nagyon sok sms-t küldeni, mert bizony onnan nagyon drága.
Én is remélem, hogy megjavult az idõ, és be tudták járni a szigetet.

Egyébként március 5-én kell hazaérkezniük. Ahogy én Andit ismerem, biztosan bejelentkezik a hellaszra, és tudatja velünk, hogy megjöttek.

# 1013
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21752 Üzenet linkje2007-03-02 11:58:32 

Sziasztok!
Nekem is minden nap eszembe jut, hogy milyen lehet az idõ náluk. Remélem nagyon jó az idõ, és sokat pihennek, bár ahogy ismerem biztos sok felé mennek nézelõdni.

# 1014
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21751 Üzenet linkje2007-03-02 11:47:58 

Szia Miskolciutas! Sajnos azóta semmi hírt nem kaptam Anditól. Remélem ez azt jelenti, hogy kiderült felettük az ég! icon_biggrin.gif Épp ma volt eszemben, hogy mi lehet velük?! Én is úgy emlékszem,hogy 4-e körül érnek haza, de ilyen ügyekben ne számíts rám, mert elég feledékeny vagyok sajnos. Remélem, hogy a kezdeti rosszakat leszámítva azért jól telt az üdülésük!? De biztos megtudunk mindent, ha visszaértek, és jelentkezik itt a hellaszon. szia Anikó icon_lol.gif
# 1015
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21611 Üzenet linkje2007-02-28 18:34:20 

Már eltelt azóta 4 napõ,vajon szegény Andiéknak milyen lett az idõ?Anikó nem tudsz valami ujat róluk?Jól emlékszem,hogy 4-én jönnek haza?
# 1016
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21010 Üzenet linkje2007-02-24 13:40:07 

Sziasztok! Muszáj leírnom, mert annyira sajnálom Andiékat. Azt írta, hogy tegnap óta kijárási tilalom van, mert hurrikán tombol.
Ülnek a szobában, az autót sem tudják használni, már a személyzet sem ment, és nincs kajájuk sem.
Hát nem valami paradicsomi állapotok, az biztos! Sajnálom, mert csomó pénzbe került gondolom, meg nem azért utazik az ember olyan messzire, hogy ítéletidõben ülhessen a szobában. icon_redface.gif
Ennyit akartam. Muszáj volt leírnom, mert nagyon ledöbbentem, amikor megkaptam az sms-t. icon_sad.gif

# 1017
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20900 Üzenet linkje2007-02-22 21:40:35 

Juhi! Sajna, nem hiszem,hogy beszélek Andival, hiszen elég drága lehet olyan messzirõl a telefondíj.
Örülök az sms-nek, és azért írtam ide be, mert gondolom sokat gondol ránk hellaszosokra ott kinn a "paradicsomban"!
De szerintem minden üzenet, amit ír az mindannyiunknak szól ide is, úgyhogy biztos jól fog esni neki az üdvözlet utólag is, ha itt elolvassa!
Azért köszi a nevében! icon_lol.gif

REmélem ma már szebb idõt fogtak ki,mint a tegnapi volt!!! Bár mostanában szinte az egész világon mintha megfordult volna az idõjárás, legalábbis néha úgy tûnik!

# 1018
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20813 Üzenet linkje2007-02-22 06:42:23 

Szia busaianiko!
Légyszives add át jó kívánságomat az Andinak ha, beszélsz vele, és nagyon jó pihenést, és szuper idõt kívánok neki. Remélem jó idejük lesz.

# 1019
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20802 Üzenet linkje2007-02-21 21:37:41 

Sziasztok! Ma kaptam Anditól sms-t! Minden gyönyörûszép, paradicsomi hangulat....volt tegnapig, ugyanis ma megjött a trópusi vihar, és szörnyû idõ tombol, azt írja.
De azért eddig minden nagyon tetszett nekik!

Remélem ezután is jó idõ lesz, és elvonul a vihar a fejük felõl!?
Hiszen várjuk a gyönyörû fotókat tõle, nem igaz? icon_biggrin.gif

# 1020
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20567 Üzenet linkje2007-02-19 08:31:43 

Utólag is Jó utat vojandi és nagyon várjuk majd a beszámolódat és a fotóidat!!!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 67 68 69 ... 94 95 96   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu