KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Anna Maria - Vanessa Apartments



Ez a szállás 1 perces sétára van a vízparttól. A családi tulajdonban álló Anna Maria - Vanessa Deluxe Apartments modern szállást kínál, kilátással az Égei-tengerre és a naplementére, mindössze 20 m-re a Néo Klíma-parttól. A szálláshely díjmentes magánparkolót és egész területén ingyenes wifit biztosít.

A légkondicionált, lágy színekkel díszített szállásokon anatómiai matracokkal ellátott, bőr ágyak szolgálják a kellemes pihenést. A szállásokhoz bútorozott erkély vagy terasz tartozik. Minden szálláson síkképernyős TV kínál szórakozást és jól felszerelt konyhasarok vagy konyha áll rendelkezésre. A modern fürdőszobákban zuhanyzó vagy zuhanykabin vehető igénybe.

Játszótér, kosárlabdapálya és futballpálya 50 m-re érhető el a szálláshelytől. A személyzet igény szerint autókölcsönzésről is gondoskodik, így vadonatúj autókkal fedezhető fel a sziget.

Miliá, Adrínesz és Panormósz strandjai mintegy 3,5 km-re érhetők el. Szkópelosz 30 perces autóútra, míg Glossa kikötője alig 15 perces autóútra fekszik a szálláshelytől. Üzletek és vendéglők kevesebb mint 5 perces sétára sorakoznak.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 9,7 pontra értékelték.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, hajszárító, internet, vasaló, parkoló, játszótér, szobaszervíz, széf, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-02-28 

  45 90% 




Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..