KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Lido Hotel



A Hotel Lido egy görög mezőgazdasági faluban található a Korinthoszi-öböl partján. Vendégeit privát strandterülettel, medencével, valamint görög ételekre specializálódott étteremmel várja.

A Lido Hotel szobáiból és lakosztályaiból a Korinthoszi-öbölre nyílik kilátás. A szállásokon légkondicionálás, minibár és TV áll rendelkezésre. A legtöbb fürdőszobában masszázszuhany biztosított.

A szálloda tengerparti éttermében a vendégek friss halakat vagy házi termesztésű biotermékek felhasználásával készülő, hagyományos ételeket fogyaszthatnak. A szálláshelyen mindennap felszolgálnak kontinentális reggelit is.

Naplemente után tökéletes hely a lazításra az úszómedence és az étterem területe, ahol a vendégek zene mellett fogyaszthatnak el egy italt vagy megvacsorázhatnak a tengernél.

Xilókasztro kozmopolita városa mindössze 3,5 km-re található. A szálloda tökéletes kiindulópont az olyan nevezetességek felfedezéséhez, mint az ókori Korinthosz, a Korinthoszi-csatorna, Epidaurosz és Mükéné. A szálloda melletti buszmegállóból óránként indulnak buszok Athénba.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 8,8 pontra értékelték.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, bbq, biciklik, internet, vasaló, parkoló, étterem, szobaszervíz, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-15 

  26 86% 




Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat