KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Enalion Studios



Az Enalion Studios légkondicionált, jobbágy-ellátó szállást kínál kevesebb mint 200 méterre a hosszú, homokos Olimpiai strandtól. Minden szálláshoz saját erkély tartozik, kilátással a tengerre. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A világos és tágas Studios Enalion jól felszerelt konyhasarokkal rendelkezik hűtőszekrénnyel és főzőlappal. Mindegyikben 5 műholdas csatornás síkképernyős TV, valamint hajszárítóval ellátott fürdőszoba található.

A vendégek pihenhetnek az Enalion társalgójában, és reggelizhetnek, vagy különféle italokat, hideg söröket és görög borokat fogyaszthatnak a nap későbbi részében. Nyáron a szálloda kertje remek hely a kikapcsolódásra.

Az Enalion Studios vendégei úszhatnak egyet a híres olimpiai strandon, ahol napozóágyak és napernyők állnak rendelkezésre, vagy ellátogathatnak az ókori Dion régészeti lelőhelyére, amely az Olimposz-hegy lábánál, 15 km-re található a szállodától.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, kert, hajszárító, internet, vasaló, konyha, parkoló, tengerrenéző szobák, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-08 

  34 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!