KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Vourvourou Hotel



Ez a családi kézben lévő szálloda közvetlenül Vourvourou strandján található, és egy tengerparti fedélzettel rendelkezik, és kert veszi körül. A szálloda légkondicionált szobákat kínál ingyenes Wi-Fi-vel. A tengerpartra néző teraszon ingyenes napozóágyak és napernyők állnak rendelkezésre.

A Vourvourou Hotel minden szobája sok természetes fénnyel rendelkezik, és a Vourvourou-öbölre, Sithonia hegyeire vagy az erdőre néző terasszal rendelkezik. Mindegyikben síkképernyős TV, széf, hűtőszekrény és saját, zuhanyzós fürdőszoba található.

A bárban frissítőket, kávét és szendvicseket szolgálnak fel, ahol műholdas TV is található. A Hotel Vourvourou kertjében grillezési lehetőség és ülősarok áll rendelkezésre.

A szálloda mellett egy görög étterem, egy gyorsétterem, egy kávézó és egy szupermarket is található, ahol a mindennapi élethez szükséges élelmiszerek vásárolhatók. Több étterem, kávézó és pizzéria található 1650 méteren belül.

Csónakok bérelhetők az eldugott strandok, például a trópusi Galazia Nera partjainak meglátogatásához 350 méterre. Kajak bérelhető közvetlenül a szálloda előtt. A helyszínen ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, kert, internet, parkoló, étterem, tengerrenéző szobák, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-10 

  35 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!