KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Maistrali



A domboldalon, Sarti homokos strandjától mindössze 5 perces sétára található Hotel Maistrali ízlésesen berendezett szobákat kínál, amelyek többsége a tengerre néz. Tartalmaz egy hagyományos éttermet teraszos terasszal és egy kávézót.

A Maistrali szobái asztallal és székekkel ellátott, saját erkélyre nyílnak, valamint saját fürdőszobával rendelkeznek. A szobák síkképernyős, műholdas TV-vel, mini hűtőszekrénnyel és légkondicionálóval felszereltek.

Az Athos-hegyre és a tengerre panorámás kilátást nyújtó helyszíni étterem házi készítésű ételeket készít szűz olívaolajjal és a szálloda kertjéből származó biotermékekkel. Palacsintákat, italokat és koktélokat szolgálnak fel a bárban.

Alig 10 perces sétával elérhető egy buszmegálló, valamint üzletek és szupermarketek. Szaloniki városa 142 km-re, a Makedonia nemzetközi repülőtér pedig 120 km-re található. Ingyenes Wi-Fi és ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, biciklik, hűtőgép, kert, internet, vízforraló, állatbarát, játszótér, étterem, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-10 

  30 80% 



Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..