KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Porto Koufo



A 3 csillagos Porto Koufo tágas szobákat kínál, néhány lépésre a tengerparttól. A szállodában kerti bár, valamint a strandon ingyenes napozóágyak, napernyők és egy bár várja a vendégeket.

A légkondicionált szobák mindegyikéhez bútorozott erkély kapcsolódik. Valamennyi lakóegységben műholdas TV és minibár garantálja a kikapcsolódást. Néhány szobában ülősarok vagy konyha is biztosított.

A vendégek a napot a strand mellett, a kertben felszolgált, igazi görög reggelivel kezdhetik, mely helyi és biotermékeket is tartalmaz. A Hotel Porto Koufo kerti bárjában pedig mediterrán finomságokat és italokat kínálnak.

A szálloda a horgászat és búvárkodás szempontjából is ideális helyen fekszik. A hoteltől mindössze pár méterre található egy hajókikötő, míg a festői, halételeket kínáló vendéglők rövid sétával elérhetők. Szithonia ősi városa és Agiosz Athanasziosz temploma a közelben helyezkedik el, éjszakai szórakozóhelyek pedig 18 km-re találhatóak.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 9,4 pontra értékelték.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, kert, vasaló, konyha, minibar, parkoló, állatbarát, étterem, szobaszervíz, széf, tengerrenéző szobák, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-15 

  28 99% 



Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..