KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Balos Beach



Kréta nyugati részének érintetlen, gyönyörű sarkában található Balos Beach modern, önellátó szállásokat kínál, kilátással a Kíszamosz-öbölre mindössze 1 órás autóútra Haniá csodálatos városától.

A számos lakosztályt, apartmant és stúdiót kínáló Balos Beach minden egyedi igényt kielégít. A szállásokhoz tengerre vagy hegyekre néző erkély kapcsolódik. Minden szállás légkondicionálóval és műholdas TV-vel felszerelt, valamint konyhával rendelkezik.

A vendégek romantikus sétákat tehetnek a Balos Beach parkjában vagy italokat fogyasztva megcsodálhatják, ahogy a tenger és az égbolt egybeolvad a horizonton. A szálláshelyen környezetbarát tisztítószerekkel tisztított medence, valamint pezsgőfürdő és gyerekmedence is szolgálja a kellemes időtöltést.

A központi épületben reggelizőterem, bár és TV-szoba várja a vendégeket. Ugyanitt egy modern fitneszterem is található, ahol minden szükséges felszereltség rendelkezésére áll.

Kréta néhány nagyszerű strandja, így például a Falászarna-part és az Elafoníszi-part egyaránt a közelben érhető el. Balos híres strandja 9 km-re látogatható.

Haniá nemzetközi repülőtere 62,2 km-re érhető el, míg az irákliói N. Kazantzakis Repülőtér 183 km-re található.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, kert, internet, vasaló, konyha, parkoló, állatbarát, étterem, széf, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-29 

  38 80% 




Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..