KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Tarsanas Studios



A Tarsanas légkondicionált stúdiói ízlésesen berendezettek, modern bútorokkal és földszínekkel díszítettek. Minden egységben ülősarok, valamint hűtőszekrénnyel és elektromos vízforralóval felszerelt konyhasarok található. Síkképernyős műholdas TV és széf is rendelkezésre áll. A modern fürdőszobában hajszárító és ingyenes piperecikkek állnak rendelkezésre.

A tengerre zavartalan kilátást nyújtó, helyszíni a la carte étteremben reggelit szolgálnak fel, amely hagyományos, helyi halételeket is felszolgál. A bárban különféle frissítő italok, friss gyümölcslevek és egzotikus koktélok fogyaszthatók.

A vendégek a privát strand ingyenes napozóágyain pihenhetnek, míg a fiatalabb vendégek a szabadtéri játszótéren pihenhetnek. A közös helyiségekben ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.

A Tarsanas Studios 1,8 km-re található Thassos fővárosától és 600 méterre Ormos Prinou városától. A híres Chrissi Ammoudia strand 12 km-re található. A helyszínen ingyenes privát parkolási lehetőség biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, hűtőgép, kert, hajszárító, internet, vízforraló, konyha, parkoló, állatbarát, játszótér, étterem, széf, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-01 

  23 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!