KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Dellis



Ez a szállás 2 perces sétára van a vízparttól. Az étteremmel is rendelkező Hotel Dellis szálláshelye Kaména Vúrla városközpontjában várja vendégeit. A kerttel körülvett szálloda légkondicionált szállást kínál a szálláshely egész területén elérhető, ingyenes wifivel. A strand 100 méterre, a Kaména Vúrla Spa wellnessközpont pedig alig 500 méterre van.

Az egyszerűen, de ízlésesen berendezett, hangszigetelt szállásokhoz erkély is tartozik, hegyekre nyíló kilátással. A szállásokon TV és hűtőszekrény áll rendelkezésre. Íróasztal szintén biztosított.

A vendégek minden napot reggelivel kezdhetnek az étkezőben. Egyéb étkezésekre a helyszíni étteremben nyílik lehetőség, a bárban pedig frissítő italok fogyaszthatók. Szobaszerviz és grillezési lehetőség szintén rendelkezésre áll.

A nappaliban kandalló és TV várja a vendégeket. A tulajdonosok kirándulásokat is szerveznek a közeli régészeti lelőhelyekhez és kolostorokhoz.

A szálláshelytől alig 100 méterre további étkezési lehetőségek, kávézók és bárok is várják a kikapcsolódni vágyókat. Ájosz Konsztandínosz kikötője 1 km-re van. A szálláshelytől 250 méterre egy kisbolt is működik. Ingyenes, nyilvános parkolásra a közelben nyílik lehetőség.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 9,1 pontra értékelték.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, tűzhely, hűtőgép, kert, internet, parkoló, étterem, szobaszervíz, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-12 

  41 75% 



Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..