KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Almira Mare



Ez a szálláshely 1 perc sétára van a strandtól. Az euboiai Agios Minas-öböl felett található Almira Mare gondozott kertek közepette medencével, medence melletti bárral és tengerre néző étteremmel várja vendégeit. A szálloda ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel és erkéllyel ellátott szobákat kínál.

Az Almira szobáiból részleges vagy zavartalan kilátás nyílik az Euboean-öbölre. A szobák légkondicionálóval, széffel és minibárral felszereltek. A saját fürdőszoba zuhanyzóval, ingyenes piperecikkekkel és hajszárítóval felszerelt.

A vendégek pihenhetnek a medence melletti napozóágyakon, és elfogyaszthatnak egy frissítő italt a medence melletti bárban, míg a fiatalabb vendégek a gyermekmedencében tölthetik idejüket. Ebédre vagy vacsorára az étteremben görög ízeket fogyaszthat.

A szálláshelytől kevesebb mint 100 étterem található. Chalkida városa 3 km-re, Athén pedig 80 km-re található. Athén nemzetközi repülőtere 62 km-re található. Ingyenes helyszíni parkolási lehetőség biztosított.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, kert, hajszárító, internet, parkoló, játszótér, étterem, szobaszervíz, tengerrenéző szobák, snack bár, úszómedence, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-31 

  34 80% 




Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..