KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Hotel Nafpaktos



A Korinthoszi-öbölre néző Hotel Nafpaktos reggelizőtermet kínál szabadtéri terasszal, valamint hangszigetelt szobákat tágas fürdőszobával és nagy verandával. A szálloda egész területén ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

A Hotel Nafpaktos szobái légkondicionáltak, TV-vel, kis hűtőszekrénnyel, széffel és hajszárítóval felszereltek. A legtöbb szobából a tengerre vagy a várra nyílik kilátás. A szobaszerviz a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

Tágas és ízlésesen berendezett társalgó és kávézó-bár áll rendelkezésre, valamint egy reggelizőterem, ahol bőséges svédasztalos reggelit szolgálnak fel.

A Hotel Nafpaktos a gyönyörű Gribovo strandon található, amelyet évszázados platánok szegélyeznek, és éttermekkel, kávézókkal és játszóterekkel várja a vendégeket.

A velencei kikötő mindössze 10 perces sétára, a kastély pedig 15 perces autóútra található a szállodától. Biztonságos parkolás ingyenes a szállodával szemben található önkormányzati parkolóban.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, bbq, biciklik, hűtőgép, hajszárító, internet, vasaló, állatbarát, játszótér, étterem, szobaszervíz, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-04-07 

  35 80% 



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!