KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Utazás és szállás ajánlatok


Athens Studios



Az Athens Studios nagyon központi helyen található, 300 méterre az Akropolisz metróállomástól, 500 méterre az Új Akropolisz Múzeumtól és 600 méterre az Akropolisz bejáratától. A szálláshely hozzáférést biztosít az Akropoliszra néző tetőtéri területhez, a bárhoz, valamint egy helyszíni étteremhez, valamint egy helyszíni bárhoz, ahol kézműves söröket és sportokat kínálnak. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes. Minden szoba covid-álló intelligens zárral van felszerelve, így kulcsként használhatja okostelefonját. Emellett élvezheti a teljesen érintésmentes bejelentkezést is.

Az Athens Studios minden légkondicionált szobája, stúdiója és apartmanja tágas és modern berendezésű, járólapozott padlóval rendelkezik. Saját fürdőszobával és jól felszerelt konyhasarokkal rendelkeznek, míg a legtöbbhez erkély is tartozik.

A vendégek ingyenes, helyi alapanyagokból készült reggelivel kezdhetik a napjukat, az ebédet és a vacsorát pedig a helyszíni étteremben fogyaszthatják el, amely mindennap 07:30-tól éjfélig tart nyitva. Italok és harapnivalók kaphatók a bárokban.

A 24 órás recepció személyzete készséggel nyújt tájékoztatást a környék látnivalóiról. A további szolgáltatások közé tartozik a 24 órás önkiszolgáló mosoda, a tágas utcaszintű rész, ahol több ülőalkalmatosság is található, valamint a zárható tároló.

A központi Syntagma tér kevesebb mint 10 perces sétával elérhető. Ermou bevásárlónegyede mindössze 1 km-re található. Ingyenes nyilvános parkoló áll rendelkezésre a közeli utcákban.

Felszereltség és szolgáltatások: légkondicionáló, erkély, bbq, internet, konyha, parkoló, állatbarát, étterem, snack bár, TV,

# FOGLALÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Booking.com


  2022-03-29 

  69 80% 



Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..