KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Hírek


Kimolos szigetén van a világ legtisztább vize

Az Égei-tenger Milosztól északra fekvő görög Kimolos szigete elnyerte a világ legtisztább vizének nem hivatalos címét.

A Florida Panhandle amerikai utazási iroda közzétette a világ legtisztább vizű strandjainak listáját. Következtetésként a kezdetekkor összeállította a világ 50 strandját tartalmazó listát, amely a legmagasabb rangot érte el az utazói értékeléseket tartalmazó webhelyeken.

Ezután kiszámította az egyes strandok pontszámát a „tiszta vizet” említő vélemények százalékos aránya alapján. A csapat összesen több mint 2,4 millió véleményt elemzett, hogy megtalálja a győzteseket.

Az adatok szerint a görögországi Kimolosban található Prassa strandon van a világ legtisztább vize.

„A görög tengerpart a leghosszabb [8497 mérföld] a Földközi-tenger medencéjében, amely tenger kristálytiszta vizéről és gazdag kék árnyalatáról híres” – osztotta meg az eredményeket a csapat.

„Nem csoda tehát, hogy a világ legjobb tiszta vizű strandjainak többsége Görögországban található, élükön a Kimolos szigetén található Prassa stranddal, amelyről a nyilvánosan elérhető utazói vélemények 43,56 százaléka említi a „tiszta víz” kifejezést. ”

A Kimolos északkeleti partján található Prassa Beach finom fehér homok és kavics keveréke, nyugodt és sekély vize tökéletes úszáshoz és pihenéshez.

Forrás: greekreporter.com


  2024-05-15 

  215 83% 




..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!