Idén először megyünk a családdal (2 gyerkőc) Görögországba. A leírások alapján alig várom...
Nei Pori a célunk.
Szerintetek lehet helyben találni szállást 10 éjszakára július 2.felében?
Vagy érdemes előre foglalni?
Segítségeteket előre is köszönöm, örülnék minden infónak!
már két hete minden reggel 7 körül a spektrumon görög országot mutatják be, szokta más is nézni?
szia Pinga!
Szívesen nézném, ha nem most gyűjtögetném a lóvét a nyári Görög kiruccanásra. Munkaidő nálunk mostanában minden másnap 6.00-18.00-és még szombaton is 8 órát kell dolgozni. 7 napból 6 nap munkanap...
Hülyére fogjuk magunkat keresni, csak az a baj, hogy mostanában munkabért sem fizetnek rendesen.
#1799222012-02-23 22:35:45 Válasz a #179915. hsz-ra
fzsof
az éppen a föszezon , foglalj elöre helyet a gyerekekkel ne maradj az utcán, de ha visztek sátrat akkor tudtok kempingezni pár napot ha kell,
keresd Jamaszt itt a forumban ö segit neked
Jamasz kint él Nei poriba , írj Neki Privát üzenetet.(pü ez a jele, ezt azért írtam mert mint írtad kezdő vagy és hát ha nem tudod.)
Ezt az üzit csak Ő látja,de jelzést kap a levelezéseinél hogy keresték.
Írj ha segítség kell, vagy olvas vissza a hozzá szólásokba , érdemes!
Üdv!
Ha esetleg Jamasz nem jön össze, akkor szerintem Anett Tours, mi tőlük megyünk 9 éjszakára.
Nekünk nem volt szerencsénk Jamaszéknál, valaki megelőzött
De azért tervezem, hogy megkeresem
Ha esetleg Jamasz nem jön össze, akkor szerintem Anett Tours, mi tőlük megyünk 9 éjszakára.
Sziasztok!
Az csak természetes, hogy aki Nei Pori-ban jár meglátogassa jamasz-t
Sziasztok!
Sziasztok!
Szervusztok!
Aki tizenvalahány éve jár Nei Poriba az, hogy hagyhatta ki idáig ezt a lehetőséget????????? Sürgősen pótolandó!!
Az idén Nei Pori a célunk, és egy kis segítség kellene. Az Anett Tours-nál felkeltette a figyelmemet az Arany ház.
Tudna valaki egy kis információt adni róla?
Halihó,
Okés hogy 96-ban voltam elsőként, Parálián és 3 éve járok visssza, de ez kimaradt.
Amikor elsőként írtam ide Brobert ée Cserrobival váltottuk a legtöbb üzenetet és ezért nem is jutott eszembe. Viszont ahogy idén kerestem szállás Nei Porin egy igazán kedves magyar hölgyet ismertem meg és ezt most nem fogom kihagyni.
A sürgősről csak annyit IGEN ÉN MÁR MOST INDULNÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1799672012-02-25 08:39:03 Válasz a #179964. hsz-ra
Szia gyula15,
Mi is most megyünk először az Arany házba és az Albumok között BRobert tett fel képeket.
Vscotina is visszatérő vendég nekem Ő javasolta és le is foglatunk 2 szobát.
Város szélén van, de közel a tenger és pár perc alatt bent vagy a központba.
Az idén Nei Pori a célunk, és egy kis segítség kellene. Az Anett Tours-nál felkeltette a figyelmemet az Arany ház.
Tudna valaki egy kis információt adni róla?
Üdv: Gyula.
Szerbusz "druszám" bocs a bizalmaskodásért, 17.-éve "járom Nei Pori-t. Az idén először megyek az Arany házba, kb:150-méterre van a tenger parttól.
Nem régi építésű apartman, egyszerűen berendezett szobákkal. Nem tudom egyébként miért aranyház mikor a domináns színek a fehér és kék. Az utcára néző teraszokról jól lehet látni a tenger partot. A felszereltség a legszükségesebbek, edény, a személyeknek számának megfelelően ámbár ezt néha a kedves vendégek össze szokták keverni, ha társaságok vannak egymás mellet, de ha hiány adódik valahol azt pótolni szokták csak közölni kell az idegen vezetővel. Klíma, térítés ellenében, TV van, főzési alkalmatosság rezsó, 120-l. hűtő.
Üdv Gyula