Idén mennénk elöször Paraliába.
A Menta 2 apartmanházra kaptunk ajánlatot.
Van valakinek saját tapasztalata, milyen ez az apartmanház?
Előre is köszönöm
Szia!
Mi 2004-ben laktunk a MENTA 2-ben. A 2. emeleten volt a szobánk, akkor-lassan 7 éve- egy másik apartmanra nézett az erkélyünk, illetve egy nagy zöld területre lehetett látni. A szoba viszonylag nagy volt, mert be tudtuk vinni az erkélyen álló műanyag asztalt és a 2 széket. A szobában volt 1 kicsi tv, amelyen a Duna tv-t fogni lehetett. A part közel volt, pár perces séta. A központ k.b. 10 perces séta, tehát nem vészes távolság. Szóval semmi extra, olyan, mint a megszokott többi görög apartman. A part távolsága pozitívum, illetve szuper, hogy mivel nincs bent a központban, ezért éjszaka tudtok aludni, mert nem zavarnak az éjszaka hangjai. Tehát irány Paralia!!!!!
Üdv:Adri
A menta 2 szerintem jó választás !
Konkrét kérdésekkel is megkereshetsz akár priviben is!
A Picassa Web-en van fent albumom Menta 2 néven, egy két-kép a belsejéről.
#1558512011-02-03 12:21:18 Válasz a #155846. hsz-ra
Szia!
A Menta tényleg jó választás. Mi is csak oda megyünk vissza
Fürdőszoba egyszerű (tusoló, WC, mosdó), de az apartmanokhoz képest nagyobbacska.
Az ágyak tiszták és kényelmesek.
Konyhapult a szobában van.
Nagyon közel a tenger, ha szerencséd van akkor olyan szobát kapsz ahonnan láthatod is az út végén.
A ház alján van egy kis terasz is
Ne aggódj semmin jó helyre mentek!
Új vagyok itt a fórumon!
Segítséget szeretnék kérni!
Paráliába szeretnénk párommal kimenni!
Érdeklődnék hogy volt e már kint valaki májusban és ha igen milyen volt az időjárás????(munkahelyemről csak ekkor engednének el:( )
Autoval mennénk ki!
Privát üzenetben is várom a válaszokat,tapasztalatokat,szállásokrol is irhattok tehát minden érdekelne de legfőképp a májusi időjárás hogy érdemes e akkor kimenni?
Ngayon köszönöm előre is a válaszokat!!!!!!!!!!
#1562932011-02-11 16:02:51 Válasz a #156082. hsz-ra
Az idő május közepétől megfelelő a nyaralásra Görögben.
Egyszer 18-ától, majd jun. 5-étől voltam Paralia és Sarti környékén. Az időjárás nagyon jó volt. 1 este volt eső Parálián, de az is csak pár perces. Ne ijedj meg, ha 25 fok az előrejelzés, ez a magas páratartalom végett a parton úgy min. 30 fok. Estére egy könnyebb pulóver elfért a vállamon.
Június már nagyon meleg volt. A nappal derekán be is szorultunk a légkondis szobánkba. Egy fakultatívon a város tetején több mint 40'C -ban jeges palackkal a fejünkön sétáltunk (élvezhetetlen volt).
Idén a leghamarabbi időpontot (máj. 16.) választottuk. Remélem, hogy idén is jó időnk lesz (bár szívesen megnézném a tengert, az Olympos-t és a kikötőt viharban )
Nyár elején még nem is igazán hallottam, hogy rossz időben nyaralt volna valaki, augusztus-szeptemberben annál inkább.
Hát ezt jól kibeszéltem
A lényeg: 1 pulcsi, 1 zárt cipő és egy flakon min.!! 20 faktoros naptej egy kalappal elengedhetetlen a komfortos nyaraláshoz.
Remélem tudtam segíteni!
#1566362011-02-17 08:45:34 Válasz a #156082. hsz-ra
Kedves Nitus!
Mi tavaly május vége-június elején voltunk Parálián. Az idő kifogástalan volt: nem volt hőség, egyszer-kétszer esett kicsit. Szerintünk nagyon jó hely! A Caravell, a Billy's...
A Jorgos apartmanról szeretnék kis infót! Elég jó árban van, de képeket nem találok róla, csak kívülről fényképezve.
Szóvak képeket is szivesen várok...
Utazással kapcsoaltban szeretnék kérdezni: busz vagy autó? Aki autóval utazott nyáron, annak mennyibe került 4 főre oda-vissza? Mert még elképzelhető, hogy megfontolnánk ha megérné.
Illetve a busszal kapcsolatban: hol érdemes utazni? Én többször voltam már Franciaországban busszal és a hátsó harmadban ültem de nem emeletes buszon. Viszont kissé kanyargós néhol arrafelé az út, elég hányós vagyok. Ha az emeletre ült eddig valaki legelőre az milyen hely? Van elég hely? El lehet férni? Vagy hova javasoljátok az ülést? Alvással kapcsolatban csak annyit h. én úgyis a széksorok közt fogok aludni mert az a legjobb hely. Ott lehet pihenni, el lehet férni és nem töri ketté a derekat az ülés
Amikor még buszoztam akkor én 98 %-ba azt az ülőhelyet kaptam amit kiválasztottam. Véleményem szerint és tapasztalat a "hátsó" ajtónál az első sor, ott van pultos asztalrész, oda a virgácsaimat fel tudtam pakolni ráborulni is rálehetett vagy pedig ugyan így a "hátsó" ajtónál a wc fölötti rész, na ott teljes a szék hátratámasztásának a lehetősége vagy pedig az az előtti üléspáros. Hányinger ellen meg nagyon jó a cerocal, torecan vagy a daedalon, bár az utóbbiba álmosító is van ez hajókirándulásnál is segítség lehet