Sziasztok! Egy kis infó a most készülődőknek. 8 napja vagyunk itt, de semmiféle jelét nem látjuk a csődközeli helyzetnek. Mindent lehet kapni, a LIDL-ben, vagy az AB marketben gond nélkül lehet kártyára vásárolni. A benzinkutakon mindenütt van nafta, és olcsóbb is , mint tavaly. Kifaggattam a kutast, szerinte nem lesz gond az üzemanyaggal, majd rámutatott a saját tankautóra, hogy ha lenne is, megoldaná... Nincs nagy tömeg, az idő és a víz nagyon jó. Az Assos utáni utat még nem nyitották meg, de csináltak egy jó minőségű elkerülőt. Hosszabb, de szép helyeken visz. Dióhéjban ennyi. Még 4 nap és indulunk haza. Jahh, nagyon bankautomatára ne hagyatkozzon senki, a kp a biztos.
Mi sajnos nem tudtunk elindulni tegnap este, ahogy terveztük. A nagylányom belázasodott, nem tudtuk 39 alá nyomni... lemondtam a kompot, vasiliki szállást... talán ma este nekiindulunk ha lázmentes... ((((((((((((((((((((
Becus köszi az infót! Élvezzétek még a hátralévő napokat!
Dragont, nagyon jók a képek!!! A myrtos hullámok.... antisamos... nagyon tetszik a füves part, a kecskék.... el is hiszem hogy visszavágyódsz!
Tapodyt, remélem szerencsésen kiértetek és már épp a kompon gyönyörködsz! Most különösen irigyellek!
Ioa, jobbulást nektek! Valami vírust kaptatok el? Mi is mindent összeszedünk, csak kibírjuk addig, hogy hazajövünk....
Nálunk meg a kocsi hűtővize folyt el, szerelő azt mondta semmi baja....de mégiscsak folyik, az csak baj....olyan jó, hogy sohasem megy semmi sem nyugodtan.
Xul, csak induljunk el és érjünk oda szerencsésen!
Csillag, köszi! igen, vírus, mandulagyulladas, lehet hogy tuszos lesz... most viszem vissza a gyerekorvoshoz, tegnap a felnőtt ügyeleten volt. Iszonyat fáj neki, egész éjjel nyüszített. SOHA nem volt meg neki, es lazas sem szokott lenni, meg tudogyulladasnal sincs laza...
mindig van valami... igen, ez murphy...
De meg sem lepődök! Tavaly zakynthosra mentunk, akkor a 8 hónapos kicsi lányom indult lázasan, de akkor repulovel mentunk. 3 napig lazas volt, 3 napig kiuteses, igy hat napig le sem jott a partra. Cserebe 3 foga kinott, igazi GöRöG fogak
Ősszel Athénba mentünk, a kicsi akkor is lázasan indult, kinőtt még 1 foga, 4 GÖRÖG foga van ))
Remélem Nálatok nem lesz semmi zűr sem a gyerekekkel, sem az autóval, nagyon vigyázzatok és figyeljétek az autót! Jelentkezem!
#2323202015-07-13 10:31:30 Válasz a #232316. hozzászólásra
Engem a tavalyi kefalóniai út előtt 2 nappal kapott el valami kórság, hányás, hasmenés, jártányi erőm sem volt. Totál beparáztam, hogy szalmonella, mert azzal nemhogy Görögországba, de emberek közé se lehet menni. Szerencsére nem az volt, de 3,5 napnyi (ebből nettó 22 óra buszozás) koplalás után minden szempontból kiéhezve érkeztünk meg a szigetre. Bármikor visszamennénk, annyira jó volt
Háynás, hasmenéssel utazni.....főleg buszon...nem a legjobb:) Mi épp tegnap nézegettük az útvonalat, hát lesz pár km Vasillikiig:) meg néhány kanyar is:)
Üdv mindenkinek!
Síma utunk volt,jól haladtunk,nyoma nincs a válságnak.
A legfontosabb, hogy Vasilikiben szétdúrták a kompkikötőt,így nem a megszokott helyről megy a komp.Jelenlegi indulási hely, a partra érve jobbra fordulni a strand felé majd azonnal állj. ott vannak a jegyes bodegák,és onnan is indul a komp.(kosárlabda pálya)
Aki ma látta a Myrtost nem lesz a szerelmese,teljes szélcsend 1 aprócska fodor nélkül.Meglepően kevesen voltak lenn.Az Argostoliba vezető partmenti utat (déli kilátó felé)a tavalyi repedezettség miatt néha lezárt fépályás részeket teljesen kijavították,igaz néha még a szalagkorlát hiányzik.
Van egy új buszjárat Argostoli és Lourdata között más strandot is érintve,kis 15 fős merci busz jár menetdíj 1 eur,a menetrendet ami ki van Lourdatában téve lefényképeztem,majd felteszem ha lesz picit több időm
A ma reggeli komp félig sem volt,jelentős magyar csapattal,már csak a románok voltak többen,ők jól be is söröztek mire átértünk.