Igen, a jó gépen sok mulik, de ehhez a szinthez ahogy te mûveled,érzék is kell, nekem nagyon nehezen megy ez a sok uj kütyü ,fényképezni is a régin szeretek jobban,de azt nem lehet a gépen tárolni, a számitógepet is most tanulom,azért van ennyi hibám ,de jobb késõn mint soha,és szeretem is csinálni.Hát az esõ nem jó az Alpokban, valahol az olasz határ felé ,juliusban kaptun akkora jégesõt,hogy órákig állt az autópálya,öklömnyi jegek estek, még jó hogy épbõrrel megusztuk. Na de aztán mindig meleg és napsütés jött . Bizakodom
Ismét elõjött az a probléma, hogy az így becsempészett linket nem mindenki veszi észre. Talán jobb ha aláhúzással írjuk be: Nosztaligia-körutazás - így feltûnõbb; javaslom mindenkinek!
...Egyébként az esõ és én kézenfogva járunk nyaralni ...
Azért az legalábbis furcsa, hogy itthon addig ígérnek rossz idõt, esõt, amíg el nem indulsz, s az indulás napjára meg Katerini térségére ígérik az esõt.
Amikor elõsször voltunk Antalyában volt a földrengés; két évvel késõbb egy héttel a távozásunk után leégett az isztambuli szladink, akár csak Hvar sziget ottjártunk után 10 nappal, a bolgár-görög határon pedig rendszeresen kaptunk olyan zéhékat, hogy a csatornákból jött fel a víz...
Szal én sem panaszkodhatom, néha a nyaralásaink egy túlélõ túrára hajaznak
Hogy én ezen már miért nem lepõdök meg ,H.apci a Katerini esõt hol látod ,akkorát fujok ha odaértünk,az összes felhõ fejvesztve menekül .De hát ez is benne van a pakliba, ha ez a jóslat beválik, kagyló-kagylóhátán nem marad.... mit is fogsz enni ha megérkeztek
Nah ebben nekem is van tapasztalatom, Bulgáriában minden évben otthagytuk egy féltengelyt... Hogy aztán Romániába órákat állva várjuk amíg megjavítják. Következõ évben már egy fél autót is elvittünk magunkkal.
Szintén zenész!! Az autonak lelke van,szépen kell vele beszélni mert kitol velünk,Montenegroban a hegyek megették az összes gumicsövet, folyt a viz orrán száján,hiába csináltattuk,szétolvadt a melegben.Ugy jöttünk haza hogy minden körtefánál megkellett állni és töltögetni a vizet, az 1200-km után már nagyon untuk,de azért haza hozott minket a kicsike.
Akkor nektek is jutott kaland a javából, akárcsak Kakadunak
De én ezeket a kalandokat is másképpen élem meg a nyaralás alatt, soha nem keserítette meg a kedvünket!
Jó szamár megérzi, vagy ha nem, hát akkor MEGNÉZI valahol! Látom, elindítottam egy kisebb lavinát. Oldalakon át tudnék mesélni; fõleg, hogy egyszer volt Daciám is!
Köszönöm ,megnéztem a helyzet nem jó ,de nem reménytelen . Az utazásaink alatt ezeket a dolgokat jókedvüen kezeljük,hisz ez is a nyaralás része beleértve a kocsi ügyeket is .Képzelem h.apci a daciát nekem az elsõ jobb volt , trabant,és Csufinak hivtuk,mindig akkor romlott el,mikor a párom öltönyt vett fel,na és természetesen esett az esõ
Jaaj h.apci ezt a kagylóért kapom ,most aztán fölvagyok dobódva ,nem a jegestengerre készültem, törvényt bontunk én leszek a pingvinekkel-táncoló [/img]