Van még egy-két videó a fakultatív kirándulásokról. Olyan jó most ilyeneket csinálni és újranézni a képeket.
Bemásolom őket, hátha Nektek is megmelengeti a szíveteket!
szerintetek mennyire lehet unalmas munka felhötlen ég alatt, tiszta kék tengeren esetenként delfinekkel együtt uszva, kényelmes nagy hajoval nap mint nap Skiathosra utasokat szállitani,táncolni mulatozni velük?
#1769372011-11-03 17:10:12 Válasz a #176934. hsz-ra
Szia kedves "AniFeri"
Végig néztem a videókat, nagyon tetszettek szívet melengető érzés volt számomra, de és most jön a de...az Athéni videón kívül nem hallottam görög zenét. Ezt én negatívumként értékelem. A zenét ha külön értékelem 4-es fölé. Maga a videók meg piros csillagos ötös, és ne haragudj rám de én egy őszinte ember vagyok. Köszönjük neked, további sok sikert!
Üdv Gyula.
#1769412011-11-03 17:15:49 Válasz a #176938. hsz-ra
Szerintem munkának sem lehet rossz, annyi csinos nő között. Szívesebben csinálnám azt napi 24-órában mint a jelenlegi melómat 12-órában. DE ha össze szorított fogakkal is akkor is kimegyek jövőre Nei Pori-ba.
Szia kedves "AniFeri"
Végig néztem a videókat, nagyon tetszettek szívet melengető érzés volt számomra, de és most jön a de...az Athéni videón kívül nem hallottam görög zenét. Ezt én negatívumként értékelem. A zenét ha külön értékelem 4-es fölé. Maga a videók meg piros csillagos ötös, és ne haragudj rám de én egy őszinte ember vagyok. Köszönjük neked, további sok sikert!
Üdv Gyula.
Oké, nem gond, nekem így is tetszenek!
Örülök, hogy összességében neked is.
Hú! Ez durva volt! Egy hete nem voltam és most 6 oldalt kellett elolvasnom. Jól belendültetek! Kedves Gyula! Ne aggódj, majd lesz addig új nő a láthatáron! Egyébként nem olyan rossz a szabadság sem. A Nei-Poris összefutásból meg ki ne hagyjatok! Ott leszek Platamonason májustól!