Javasolnám látogass el Plamonasra is a szomszéd településre, az is csodálatos, mi ott voltunk csak átjártunk Nei Poriba! Mindegyiknek más a hangulata és mindegyik szerethető valamiért! Nekem a kettő az egyben!!! Az pedig a mai napig nagyon bánt, hogy nem jutottam el a találkozóra a saját szórakozottságom miatt! Nei Pori partjait járva mindig Sancho-t kerestem, mert azt mondta Ő úgyanúgy néz ki mint a képen, de sajna nem botlottam olyan emberbe akiről azt gondolhattam talán Ő az!! De még az is meg lehet hogy láttuk egymást!Na majd legközelebb, optimista ember vagyok!!
Hát igen, ha eljutunk jövőre, akkor majd amit csak lehet, fel fogunk deríteni. Kicsit hátrány, hogy nincs kocsink tehát busszal megyünk, de azért nem vagyok egy kétségbeesős fajta, mindenre találok megoldást. Semmiért nem aggódom: sem a szállás sem az út miatt. Tavaly Sancho azt írta nekem, mindegy milyen a szállás, még egy kartondobozban is elalszik, csak az a doboz Göröghonban legyen. S milyen igaza van!!!
Gyaloglásban jó a család, Szegeden - ott lakunk - szintén rengeteget szoktunk sétálni a Tisza parton és a töltésoldalban. Tavaly is sokat mászkáltunk Sarti környékén. Tehát azt hiszem Nei porival sem lesz semmi gond. Már eldöntöttük hogy gyalog sétálunk Platamonasba és vissza ha lehet többször is. Annyira messze van még az egész, sosem érkezik el január
Nei Porinak van vasútállomása. Vonattal eljuthatsz Larissába. Mindössze húsz perc, két megállónyira van. Mi itt találtunk rá egy görög szinház romjaira.
#1768342011-10-30 19:56:43 Válasz a #176804. hsz-ra
Szia Gyula!
Igazad, van, hogy Göröghon bennünk van, de azért jó volt ezeket a kis ereklyéket meglelni Egyébként a Lidl nevű kis boltban ismét lehet Mavrodaphne-t kapni
#1768352011-10-30 20:04:43 Válasz a #176819. hsz-ra
Szia Csillag60
Nos úgy néz ki, hogy engem könnyű megtalálni, ugyanis ma a Mátrában voltunk és ott is rámköszönt egy hölgy az egyik kilátóban. Kiderült, hogy Erici ismert rám a képeim alapján Kicsi a Világ... Kinn Göröghonban is volt, aki megismert, olyan is, akit én különben nem ismertem, de ő olvasgatta a beírásaimat és látta a képeket Egyébként sokszor átrobogóztunk Platamonasra és én is lestem, hátha valakivel összefutok
Nei Poriban pedig Jamaszékkal és Myloékkal jöttünk össze egy kis Mythos ivászatra Úgyhogy tényleg nincs még veszve minden, egyszer biztos össze lehet velem futni valahol, akár még itthon is
Legutóbb sancho.dl szerkesztette (2011-10-30 20:15:52), összesen 1 alkalommal
#1768362011-10-30 20:14:24 Válasz a #176828. hsz-ra
Szia Fadri!
Nos a busz miatt ne aggódj Nekünk van autónk, de mégis mindig busszal voltam, de sosem volt olyan, hogy ne jutottam el volna mindenfelé Ott a robogó, vagy busz, vagy vonat Idén bevonatoztunk Thessalonikibe és Athénba. Robogóval pedig eljutottunk Platamonasra, Paleo Poriba, Paleopyrgosba és még sok helyre. Gyalog is el lehet indulni pár helyre, úgyhogy kalanda fel A szállással kapcsolatban még mindig fenntartom a mondásom. Úgy is alig vagy otthon, ezért nem az igénytelenség, hanem a praktikum is írtatja ezt velem. Mindegy hol vagyok, hol alszom. Göröghonban mindenhol jó. Legyen az sátor, vagy apartman
#1768422011-10-31 10:54:44 Válasz a #176836. hsz-ra
Szia "sancho.dl"
Mondtam én neked te megélnél az úti könyvek írásából, nagyon kellemesen össze tudod foglalni a mondandódat.
Én személy szerint terveztem a novemberi görög estet, hogy felmegyünk Budapestre, de sajnos a sors már megint közbe szólt.
#1768432011-10-31 10:59:50 Válasz a #176842. hsz-ra
Az már biztos, hogy jövőre megint egyedül megyek, csak nem tudom még kocsival vagy busszal. Nagyon sokszor voltam már autóval az egy külön élmény. Először 1995-ben egy Skoda 120L- el voltam. Majd egy másik évben egy öreg Golf-al egészen Athénig lementem 1996- ban, és akkor még nem volt autó pálya csak egészen kis szakaszon.
#1768442011-10-31 15:15:59 Válasz a #176843. hsz-ra
Ma kaptam egy nagyon klassz videót a "Gudli" nevű fórum társunktól, hogyan is kell a sz...r időket túlélni Görög módra.
Jó lenne közzé tenni itt a fórumon csak hát ehhez analfabéta vagyok