Ha autóval mentek, akkor ha jól rémlik, balazsh az Autóval Görögországba topikban részletes autós útleírást adott. Ha ott nem találod, írj Neki privit, a hellaszon már ritkán jár, egy thassosi oldalt csinál, ott biztos eléred, rengeteg hasznos infója lesz számodra!!
Éreztem, hogy be kell néznem....
Egyébként csak írni írok ritkán, a friss hozzászólások listát gyakran megnézem, és ha van ami érdekel, akkor elolvasom.
Lehet, hogy idén nekünk is Kefalonia lesz, természetesen ismét autóval.
#2269872015-02-17 20:46:11 Válasz a #226980. hozzászólásra
Keresd priviben, úgy meg is kapja, és valszeg válaszolni is tud. Mostanság nem járt erre, és gondolom, nem is itt kezdi a neki szóló üzenetek keresését
#2269912015-02-17 21:03:31 Válasz a #226980. hozzászólásra
Azért megkerestem, 153 van a bőröndjén, de úti cél még nincs Nála beírva. Keresheted még az utazólistában is a neve szerint is, úti célnak csupán felkiáltójelek állnak, gondolom fortunázik, vagy hogy hívják
De eleget offoltunk, sorry mindenkitől!!
Sziasztok! Valaki esetleg tudna infóval szolgálni Lassiban a Tzivras 4 fős apartmanjáról. Főleg az érdekelne, milyen a helységek elosztása, mennyire elszeparált a két háló, van e terasza, ahová ki lehet ülni és milyen a konyhája. Minden infó érdekel az ibusznál ugyanis semmi konkrét infóval nam tudnak szolgálni és péntekig véglegesíteni kellene a foglalásomat.
Előre is köszönöm!
Köszi Kónyu! Ez már megtörtént mielőtt kérdeztem volna, de sajnos a fent említett kérdésekben nem jutottam előrébb. Pontosabban annyit megtudtam, hogy vaczsaci nevű fórumtársunk járt már a kérdéses apartmanban. Neki írtam is privát üzit, de egyenlőre még nem válaszolt.
Ocsua! Mi tavaly előtt voltunk a Tzivrasban, a négy fős apartmanban. A földszinten van, a többi apartmant az udvarra, míg ez az apartman hátra néz. Nekünk ez nagyon tetszett, mert minket se zavartak, mi se zavartunk senkit, és a miénk volt a legnagyobb terasz, és itt mindig volt árnyék. Ahogy beléptünk, rögtön a konyha van. Szemben a zuhanyzó, wc. Jobbra, és balra egy-egy szoba. A konyha felszerelése alap, tányérok, evőeszközök, néhány edény, ezer éves vízforraló. A légkondi elég hangos. Ha van még valami, amiben tudok segíteni, írj, akár priviben is.