Kythira
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 91
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83700 Üzenet linkje2008-10-24 13:06:26  Re:

kvalcsi írta:
A topic címe Kythira és egyébként sem szándékozom Sartiról írni, mert van saját topicja és abban sok infó található.

Egyébként nem néztelek le, de kicsit furcsa számomra, hogy ennyire ne érdekeljen valakit az a hely, ahol hosszabb időt eltölt.

Hát igen Annita9 valami ilyesmi fogalmazódik meg bennem is.
Én nem haragszom és valszinű, hogy Kvalcsi sem bántani akar. icon_wink.gif
Ha haragudnák rád akkó másképpen fogalmaznák.

Üdv:Atosz

# 92
Annita9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
194 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83704 Üzenet linkje2008-10-24 13:21:03 

Lehet furcsa,de én tényleg nem az a típus vagyok,akinek az a legfontosabb cél,ha elmegy egy országba akkor mindent tudjon arról a helyről ahol járt...icon_sad.gif Hát lehet bennem van a hiba.Én elmegyek megnézem a nevezetességeket,a környéket bejárom stb.és annyi elég is.
Szerintem a velem egyidős huszon éves fiatalokat sem ezek a dolgok foglalkoztatják és ha megkérdezel valakit itt a hellászon aki többször visszajár nyaralni ugyanarra a helyre biztos vagyok benne,hogy ők sem tudják a hely történelmét és hasonló dolgokat.De ezt megint nem azért írom,hogy magamat mentegessem.

# 93
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83705 Üzenet linkje2008-10-24 13:25:19 

Sziasztok Topiktársak!

Szia Annita! Nehogy megsértődj, senki semakr bántani téged, csak éppen itt információra kiéhezett emberek várják az spró részleteket. Senki sen kérdez téged a történelemről. Olyasmikról van szó, amiket az ember szenvedéllyel mesél pl. Álomszép partok vannak - vagy nem a legjobb strandok, mert kövesek, koszosak; vagy főznek- e ott valami különlegese helybeli specialitást; él-e ott valami csak a helyre jellemző tradíció; van-e valami király étterem, amit nem szabad kihagyni; milyen a közlekedés - van-e helybeli buszjárat, van-e jó autóbérlési lehetőség; van-e elég élelmiszer üzlet, mindent be tudsz-e szerezni, és drágább-e mint általában; milyen a természet - ninc sok zöld, de vannak-e természeti csodák (barlang? ezer éves platán? mittudomén icon_smile.gif ) stb... ???????????

# 94
Annita9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
194 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83709 Üzenet linkje2008-10-24 14:08:42 

Szia vojandi!

Az személytől és település függő,hogy a helybeli boltok megfelelnek-e az igényeknek.Mi Xorában laktunk,ami a sziget fővárosa,de a boltokban mégsem tudtuk beszerezni a szükséges dolgokat.Az árak megítélése szerintem szubjektív,függ az anyagi helyzettől is.A strandok többsége köves,de tiszta.Helybeli buszjárat nincs,mi autóval közlekedtünk.Nem béreltem autót,de azt tudom,hogy a repülőtéren van rá lehetőség,de árat nem tudok mondani.A sziget növényvilága változó.(dús vagy kopár)
Több barlang is található.Xorában van egy régi vár,ahova én sajnos nem jutottam el.Kapsaliban,ami Xora "alatt" van, található például egy már nem működő börtön.Helyi specialitásról nem tudok.Az éttermekben szerintem finomak az ételek és kellemes a hangulat.

# 95
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83710 Üzenet linkje2008-10-24 14:15:01 

Köszi annita9!
Szuper, ilyenekre gondoltunk!!! köszi!!!

# 96
Annita9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
194 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83711 Üzenet linkje2008-10-24 14:29:46 

Nincs mit vojandi! Célratörő kérdésekre megfelelő ismeretek birtokában pontos választ tudok adni!icon_wink.gif
# 97
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83727 Üzenet linkje2008-10-24 17:27:56  Válasz a #83709. hsz-ra Előzmény #83709

Szia Annita!

Látod valami ilyesmire gondoltam amikor legelőször kértem,hogy írjál a szigetről az ottléted élményeiről.Ehhez nem kell a sziget történelme az 1600-as évektől és erre én biztos nem vagyok,de más sem kiváncsi.Pl most azt írd le,hogy miképp lehet,vagy ti milyen úton módon mentetek oda,ami lehet az nekem is egy jó tipp.Érted?-egyszerű és ehhez nem kell semmiféle adottság, írói képesség.Vagy az ottaniak szeritik-e egyátalán a jött-ment turistákat,naplopókat mint lennék én is a szemükben ha odakerülnék,ha lehet akkor repülnék.Pofon egyszerű tőmondatokban letudsz írni sok dolgot ami engem,illetve akik oda szándékoznak menni érdekel.Nem haragszik itt senki rád, csak a hitelességeden esett volna csorba ha ezt nem teszed meg. icon_smile.gif Ha már csak a te szubjektív ottléti élményeidet leírod már azok is egy beszámolóvá kerekednek.Hát ilyen egyszerű. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif...és igyekszem a célra törni mint a srácok szoktak először szóval és a többit mán nem tudom mert oly rég vót. icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Üdv:Atosz icon_wink.gif

# 98
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83756 Üzenet linkje2008-10-25 17:18:13 

AVLEMONAS-,,bics":

# 99
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83758 Üzenet linkje2008-10-25 17:25:23 

Itt egy térkép:

Legutóbb zsebkuty szerkesztette (2008-10-25 17:33:46), összesen 2 alkalommal
# 100
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83759 Üzenet linkje2008-10-25 17:29:11 

zsebkuty írta:
Itt egy térkép:

Zsebkutykám végre.De ellopták a térképet... icon_biggrin.gif Nahát!

# 101
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83760 Üzenet linkje2008-10-25 17:30:48  Válasz a #83759. hsz-ra Előzmény #83759

icon_redface.gif Lázasan keresem a megoldást...kis türelmet,amúgy csumidázlak!Időközben megjött...öööö,márminthogy a térkép az előző oldalon...jujj,de belefáradtam a mai disznóölésbe,offfff
# 102
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83761 Üzenet linkje2008-10-25 17:54:21  Válasz a #83760. hsz-ra Előzmény #83760

Pedig tegnap felakartam tenni én is,de a lesvosival sokáig elvoltam foglalva oszt elfelejtettem.
Egy kis uff: szóval te "disznolkodsz"és közben Kythera térképét is felrakod. Aranyos vagy. icon_biggrin.gif

# 103
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83762 Üzenet linkje2008-10-25 17:58:29  Válasz a #83761. hsz-ra Előzmény #83761

kiss.gif KÖSZ!!!
# 104
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83794 Üzenet linkje2008-10-26 16:08:12 

Ahogy megint elnézem a fórumon fennlévők számát,biz egy kezemen megtudom számolni a nihilt...Pedig 3 ujjamat levitte a fűrészgép... icon_biggrin.gif icon_sad.gif
Egy kicsit morbid és csak a rossz vicc kedvéért igaz.Visszont ahogy nézem Kythera térképét valami érdekes késztetés kap el,mert már mennék is,mint ahogy Lesvos-nál is ez volt. Vigyáznom kell mert Geot mingyá jön és leuraz,hogy máshol kell uffolni...Legalább mennyek el az első fáig... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Annita ne sértődj meg,gyere vissza és írj a szigetről,hisz nem haragszik senkisem rád!!Látod a Vojandinak meséltél, nekem nem teszed meg?Nelégy mán dacos, csak nekem írjál jó?Vojandi ugy is máshová megy ill.szeretne menni.Szoval várom az írásod.

# 105
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83797 Üzenet linkje2008-10-26 16:56:32 

icon_smile.gif Atosz, ne feledd, őt faggatni kell, magától nem regél. icon_wink.gif
De szerintem ne erőltessük, vannak emberek,akik nem szeretnek (vagy nem tudnak) órákig mesélni (ellenben a magamfajtával, aki lyukat beszél a másik hasába).

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 27 28 29   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu