Sziasztok!
Bizonyára rossz topicban keresgélek.Bár mégis megkérdezném itt,hogy tudtok-e mobil -percdíjakat mondani/Vodafone/Görögországban.???
Most mennyi az aktuális tarifa?
Köszi
Katus
Sziasztok!
Bizonyára rossz topicban keresgélek.Bár mégis megkérdezném itt,hogy tudtok-e mobil -percdíjakat mondani/Vodafone/Görögországban.???
Most mennyi az aktuális tarifa?
Köszi
Katus
Nah utana neztem honnan volt ismeros augusztus vege. A telecom nevezetu magyar ujsag azzal nyitott juniusi szamaban, hogy junius 29tol bevezetesre kerul a megszavazott dijszabas. Egy plusz egy (azaz ket) honap all rendelkezesukre a szolgaltatoknak az atalasra, tehat legkesobb aug 29ig at kell allniuk. Utana erdeklodtek a szolgaltatoknal, hogy ez tenylegesen mit jelent. A Pannon es a T-mobile "automatikusan eletbe lepteti" a Vodafone pedig nem nyilatkozott. Az utobbi telefonos tarsasag nyilvan kivar amig lehet es extra jovedelemre hajt (ezen nem is csodalkoznek a mai Magyarországon).
Az atalas utani idoszaktol kb 60.- HUF-ba fog kerulni kulfoldon a hivas fogadasa, mig a kezdemenyezes kb 123.- HUF-t lesz. Ez persze euro ingadozasnal valtozik egy kicsit...
Sziasztok!
Engem is érdekel,hogy lehet-e CASCO biztositást kötni az utazási idõre?
Én úgy hallottam,hogy ezt kiegészitõ biztositásnak hivják, de elvileg megszüntették. Anikó
Sziasztok!
Engem is érdekel,hogy lehet-e CASCO-biztositást kötni az utazási idõre? Én úgy hallottam,hogy elvileg megszüntették.
Anikó
"A casco... Szóval nekünk egész évben nincs casco, mostanra akartunk kötni. Ez úgy múködik a 20ezres, hogy 100ezer Ftig önrész van. Afellett térit a biztosító, de csak akkor ha egész évre kifizettem a cascot.
A lényeg ebben az esetben 240ezert ki kell perkálni ahhoz, hogy baj esetén szóba álljon a biztosító velünk. Ez azért elgondolkodtató 340ezer... "
Bocsika,én csak segiteni akartam.Amúgy olvastam a hozzászólásokat a topicban,és ezért irtam.
Én telefonon vettem fel velük a kapcsolatot,és elsõ információm szerint nem kell kifizetni az egész évet.
Ha a kalkulációjukat megkapom akkor majd jelentkezem.
Remelem minden apro reszeltre kiternek mert altalaban nem mondjak el a buktatot... azert varom, hatha tenyleg van ilyen es fizet mindenfele karra ha tortenik!