Reméltem is ,hogy talán nem hagytok ki a buliból
Látnivaló lesz bõven,attól tartok most is sokat fogunk csavizni
Tavaly Makriról is rengeteget mentünk,mondhatni mindíg
De nagyon jó volt.
Várjuk a talákozást veletek,sör nélkül is
De jó lesz nektek.....két hét.....
Lehet, hogy mi is megtudjuk kissé hosszabbítani a nyaralást
Katus
Ó, túrórudiból semmi sem sok! Nem féltem én a Beát!
De hogy gondoltad, hogy kihagyunk a buliból? Tudod: érkezéskor hideg sör vár rátok és mi. Aztán indulhatunk is. Mi akkor már egy hetet pihentünk.
Hát szégyen vagy sem, én még csak ma jutottam el erre az oldalra. Megnéztem a Bea képeit is és egyik ámulatból a másikba estem. Már kezdtem gondolkodóba esni, hogy mivel is fogom tölteni a két hetet harmadjára ezen a környéken , de jól gondoltam: van még ismeretlen csodás hely!
Bea, Katus! Emlékeztessetek kinnt, hogy ezt látnom kell!!
Sziasztok! Katus köszi neked a topikot,hogy eszedbe jutott, és mindenkinek köszi a fotókat és leírásokat.
Én már kétszer jártam itt, vannak is fotóim az albumomban, de mindkétszer lenyûgözött a falu hangulata.
De Bogobea leírása a templomról és a platánfáról új volt nekem, köszi neked is. Nagyon érdekes. Kár, hogy nem elõbb tudtam ezeket, amikor ott jártam! De így is kiszúrtam a hatalmas fát egy fénykép erejéig, és a templom is gyönyörû!
Mindenkinek ajánlom, hogy szánjon rá idõt, mert gyönyörûszép a falucska is, és a kilátás is!!
Köszi, hogy feltetted a képeket, nagyon szépek. Ide muszáj lesz egyszer nekem is eljutnom (bár nekünk Észak-Görögországgal gondjaink vannak utazás szempontjából...).
Andi
Sziasztok!
Nagyon jó Beának a tájékoztatója és a fotók is szépek.Igen erre a helyre gondoltam,amikor szerettem volna ezzel kapcsolatban új témát nyitni.A helyzet az,hogy kicsit vegyes az információ a neten, mert Paleos Panteleimonasról képek, Neos Panteleimonas címszó alatt több ízben is megjelennek.Még eddig sosem jártam ott,és eszembe sem jutott különbséget kereseni a Neos és a Paleo között,de az idén mindenképpen szeretném felkeresni ezt a helyet,remélem sikerül és akkor sok-sok képpel és infoval térek vissza a Hellasz fórumába
Katus