5-én indulunk Pargára, majd 8 -án át Korfura 18-án jövünk haza. Elvileg egy Kabrióval megyünk golf tdi-vel. Még nem nagyon utaztam tető nélküli autóval..
Szia előre üljél mert hátul lehet , hogy kihullik a hajad .
Megán CC -ben feleségem ült hátul csak úgy lobogott a haja.
Cseréltél már kocsit ?
#1615172011-05-09 19:50:12 Válasz a #161515. hsz-ra
Kiesett az asszony alól a kocsija , ezért lehet övé lesz a megane, magamnak meg lesz megint egy 4 karikás dízel. Én fogok vezetni, hulljon a hátul ülők haja
Tudnátok olyan pénzváltót, ahol rendelhetnék vagy esetleg van is: MKD és RSD? durván 20-20E ft.-ért lenne szükségem.
WEB vagy CÍM esetleg TEL szám jól jönne.
#1617822011-05-12 14:20:20 Válasz a #161776. hsz-ra
Üdv,
ha fellapozod a valutaváltók topicot, ott találsz egy pesti címet (talán Goodchange?), ahol MKD is van. Én vidéki vagyok (fél napi járásra a bekötőúttól ), de a Nádix és az Exclusive Change-nél RSD mindig van. Ezek tipikusan bevásárlóközpontokban találhatók. Az exclusive-nél januárban 2,55 volt a dínár, akkor vettem.
van infótok esetleg arról, hogy Szabadka és Novi Sad között meddig tart az útfelújítás?
Mi Baján alszunk egyet napközben aztán este indulnánk és ez az útvonal lenne a leglogikusabb, de nem tudom mennyire jó ötlet egy útépítéses szakaszon autózni éjszaka.
Köszi előre is!
Tudnátok olyan pénzváltót, ahol rendelhetnék vagy esetleg van is: MKD és RSD? durván 20-20E ft.-ért lenne szükségem.
WEB vagy CÍM esetleg TEL szám jól jönne.
Köszönettel.
Innen kaptam a srácoktol ezt a cimet ahol szokott lenni Denár, szerb dinár folyamatosan van a soroksári Auchanban
#1617962011-05-12 17:56:25 Válasz a #161788. hsz-ra
Hy!
Az engem is érdekelne, de majd az előttünk lévő fecskék elmesélik. Simán lehetne 1 órát spórolni, ha kész lenne az a pálya szakasz is. Szinte egész Szerbián át lehetne süvíteni......