Mi ezt vettük kint és nagyon jól használható térkép,teljesen jó útjelölésekkel:
http://utikonyv.eu/shop_artdet.php?shop_id=2218&cikk=k_729565
Szerintem ez egy nagyon jó honlap rengeteg térképpel,igaz kicsit drágább mintha kint venném meg mert pl a Lefkadás térkép 4.2€ volt Nidriben
Azoktól szeretnék kérdezni, akik már voltak Lefkada-ban.
Nézegettem utazási irodákat, de nem igazán találtam megfelelõ helyet. Vagy a város volt olyan, hogy nem volt szép a part, vagy a szállás volt nagyon rossz.
Aki meg volt elégedve lefkada-i nyaralásán mindkettõvel, az meg tudná írni, hogy melyik utazási irodával ment és hogy hol szállt meg?
És Elia cape-nél a világítótoronynál lévõ Atherinos bay se csúnya éppen (Kastost és Kalamost idén vesszük a nyakunkba, oda kirándulóhajók mennek, de Meganissibe olcsó menetrendszeû kompjárat megy).
Azt gondoltam,hogy éjjel alszol.Nagyon rendes vagy,hogy még képekkel is ilusztrálod.Köszönöm. Tudod így apránként állítom össze legfõképp a te leírásaid és képeid alapján a majdani fontossági és az érdemleges látnivalóinkat.Ha spontán jön nálad valami amit feltétlen megkéne stírölnünk vagy így,vagy amúgy írd már le légyszi.(klasszak ezek a képek!!!)
Azoktól szeretnék kérdezni, akik már voltak Lefkada-ban.
Nézegettem utazási irodákat, de nem igazán találtam megfelelõ helyet. Vagy a város volt olyan, hogy nem volt szép a part, vagy a szállás volt nagyon rossz.
Aki meg volt elégedve lefkada-i nyaralásán mindkettõvel, az meg tudná írni, hogy melyik utazási irodával ment és hogy hol szállt meg?