Kétszer kell fizetni. Horvátországban 48 kuna, Szerbiában 340 dínár. Sajnos euróban nem emlékszem, mert mindig az ország pénz nemében fizetek. Ja ez két héttel ezelőtti ár, de csütörtökön megyek, legkésőbb 10-én jövök, akkor megírom az eurós árt is.
#1607032011-04-26 22:13:14 Válasz a #160667. hsz-ra
Igaza van Bitangnak. Ha külön mentek, jobban jártok. Az iroda által szervezett út a következőképpen néz ki:
-kb 2.5óra oda. ugyanennyi vissza
-oda úton még nem tudni hova engednek be először, a fürdőzös partra vagy a városba
-2óra a városban és 2óra a strandon
-indulás haza
Amikor mi voltunk a menetrendszerinti hajók mind gyorsabban közlekedtek. Ha mi megyünk Skiathosra idén, akkor mi is kocisval megyünk Volosig.
Szia Vaczsaci!
Mi is januárban foglaltuk le az Apollónnál. Busszal már voltunk , kocsival most megyünk először.
Athénban fakultatív program keretében voltunk, nagyon szép volt, csak nagyon kevés időnk volt szétnézni.
Most a Skiathos szigettúrára szeretnénk elmenni úgy, hogy Vólosz-ig kocsival mennénk, onnan csatlakoznánk a csoporthoz. Nem tudom így belemennek e a szervezők.
Ja, és a Meteorák-hoz, mert oda még egyszer sem sikerült.
Tavaly mi is Apollonnal nyaraltunk, volt rola szo hogy terveznek másik szigetre is utat,nem csak Skiathosra. Nincs erröl valamilyen informáciod?
Én is utazni szeretnék Görögországba, de nem nyaralni, hanem valakit meglátogatni. Végignéztem az összes útitárskeresőt, de nem találtam olyat, aki arra autózna. Nem olvastam el az összes topic összes bejegyzését ezért csak érdeklődöm, hogy szoktak-e itt szerveződni csoportos autós utazások (melyek olcsóbbak a busznál), s hogy a költségekhez hozzájárulva ki tudna-e így utazni egy szerelmes srác a kint dolgozó barátnőjéhez?
A Belgrádi elterelésekkel kapcsolatosan írjuk már le ki,hogy oldotta meg a dolgokat,hátha valaki ad egy jó ötletet nekünk.
Eddig az jött le,hogy nem érdemes kerülni.
Van arról valami infó,hogy mikor lesz kész a híd restaurálása?
Tegnap 4 óra előtt pár perccel értünk be Belgrádba NIS felől. A hidat csinálják plusz terelések út felújítások. 4 óra 25 kor már a Belgrád végén lévő derékszögű kanyart vettük be. Ennyit a nagy dugóról . Felesleges kerülni . Pedig volt forgalom rendesen.
Tegnap 4 óra előtt pár perccel értünk be Belgrádba NIS felől. A hidat csinálják plusz terelések út felújítások. 4 óra 25 kor már a Belgrád végén lévő derékszögű kanyart vettük be. Ennyit a nagy dugóról . Felesleges kerülni . Pedig volt forgalom rendesen.
Látom megjöttetek épségben, elég gyorsan hogy ki ne hüljön a gyros
#1607892011-04-28 21:02:29 Válasz a #160785. hsz-ra
Még ha tudtam volna venni, de kedd este semmi nem volt nyitva ahol gyroszt lehetett volna kapni Még rendes kaját sem ettünk mert minden bezárt délutánra, mikorra mentünk volna vásárolni. Ha a házigazdáink nem kínálnak meg kajával korgó gyomorral feküdtünk volna le..