#1606492011-04-26 12:05:21 Válasz a #160641. hsz-ra
Nagyjából 60-70 ezer forint, attól függően, hogy mivel fizetsz, hol váltasz, milyen a fogyasztás, stb. Én eddig még mindig kijöttem ennyiből. 3 embernek már mindenképp megéri anyagilag, szemben a buszos költségekkel.
Sziasztok, azoktól kérdem, akik szoktak kompozni: méregetik a kocsik hosszát? Most esett le a tantusz, hogy mi meghaladjuk a 4,25 m-t, amit az összes hajótársaság feltüntet a jegyáraknál. (Nem teherautónk van, csak kombi a kocsi).
Szia Vaczsaci!
Mi is januárban foglaltuk le az Apollónnál. Busszal már voltunk , kocsival most megyünk először.
Athénban fakultatív program keretében voltunk, nagyon szép volt, csak nagyon kevés időnk volt szétnézni.
Most a Skiathos szigettúrára szeretnénk elmenni úgy, hogy Vólosz-ig kocsival mennénk, onnan csatlakoznánk a csoporthoz. Nem tudom így belemennek e a szervezők.
Ja, és a Meteorák-hoz, mert oda még egyszer sem sikerült.
Sziasztok most itt Korfun 1.89 a benya A dízel 1.57 1.65 kozott van . Igaz. Ez csak a szigetre jellemző . Én sem fogok tankolni itt majd a szárazföldön. A macedón határnál 1.15 a dízel és 1.25 volt egy hete az üzemanyag..
Sziasztok most itt Korfun 1.89 a benya A dízel 1.57 1.65 kozott van . Igaz. Ez csak a szigetre jellemző . Én sem fogok tankolni itt majd a szárazföldön. A macedón határnál 1.15 a dízel és 1.25 volt egy hete az üzemanyag..
tessék lubickolni, semmi tankolás,neked hazáig elég amit itthon betankoltál
és a topless csajokat fotozd,ne a repülöket
#1606782011-04-26 19:05:09 Válasz a #160677. hsz-ra
Sajnos nem láttam toples csajokat. Készülünk a haza útra pakolunk csomagolunk. A reggeli első komppal jövünk át, ami fél hétkor indul innen Lefkimiből..Mentem eddig 1800km.ert Holnap már azért tankolnom is kell. De csak annyit ami elég lesz a Görög Makedon határig. Ott mand az olcsóbb üzemanyagból tele nyomom a kocsit amivel már simán hazaérek... Remélem most nem akar egy kamion sem felrobbani előttem a pályán hogy aztán 4 órát várakozzunk míg el takarítják a romokat
#1606832011-04-26 19:57:25 Válasz a #160667. hsz-ra
Ha már kocsival mentek Volosig, akkor felesleges az iroda szervezésével foglalkozni. Mi is ott parkoltunk le a kikötőben, a reggeli hajóval átmentünk (aszem 7:50-kor indult), ott béreltünk robogót, mászkáltunk, majd az esti hajóval meg visszajöttünk.
(két személyre így elég ráfizetéses, de te irányítasz, nincs az a rohanás...)