Így van Kaliber! Sok az a 110 km, mikor át lehet menni Solton, Akasztón, Kiskőrösön, Soltvadkerten, Soltvadkert-Selymesen, Kiskunhalason, Pirtón, Kelebián és Szabadkán. Utána már csak 100 km autópálya építés van, igaz 2 x 10 km átadva, majd egy épülgető Duna-híd és a Belgrád-Nis autópályáig 8 lámpa. A 110 km autópályán kb. 140-el 40 perc és 5 liter benzin. Szóval el kell gondolkodni, mert Udvar és Eszék között is van 4 település és Beli Manasztir, meg hát 35 km, míg Százhalombatta és Szabadka vége között 160-170 km.
Egy rossz hírt kell közölnöm :
Most értem vissza Athénba és a benzin 1,79!!! 2-3 hete 1,62 volt ugyanott!!!
Viszont azt hiszem, a magyar benzinárak miatt is aggódni lehet... Nem csak a görög árak dobják majd meg az utakat!!!!!
Megszeretném kérdezni,tudja e valaki, hogy a Heraklia campingben mennyibe kerül a sátorhely személyenként? Jön valaki autóval Neo Poriba aug.08- án Szeged környékéről?
Szia Fodori!
Mi busszal megyünk ugyanakkor, mert egyedül nem mertünk elindulni. Ha előbb tudtuk volna, akkor együtt mehettünk volna. De kint találkozhatunk.
Szia!
Köszönöm, hogy írtál.
Én már egy hónappal ezelőtt is érdeklődtem, sajnálom, hogy elkerültük egymást. Természetesen találkozhatunk, ha gondoljátok.
Nem tudom mennyire ismeritek a környéket, ha tudtok szép kirándulóhelyeket szívesen venném az infókat.
Szia Fodori!
Mi tavaly is voltunk, szintén busszal. Fakultatív programok keretében voltunk kirándulni, de azok egyénileg is elérhetőek. Ez évben Athénba szeretnénk eljutni. Az utazást már januárban lefoglaltam, akkor még nem olvastam itt tőled infót. Ti utazási irodánál vagy egyénileg foglaltatok?
#1605882011-04-25 20:13:50 Válasz a #160586. hsz-ra
Szia!
Bizonyára semmi különös nincs az autózásban, ha nappal és ismerős úton megy az ember. Egyébként a buszozás is nagyon fárasztó, mert aludni szinte lehetetlenség, de valahogy csak kipihenjük majd magunkat.
Köszönöm a válaszokat!
Dújv-ból megyek én is ! Szoktam Kiskunhalas felé járni, hát katasztrófa az az út, főleg a rendőrök miatt! Ezért gondoltam, hogy az a +110km simán megéri, hogy Eszék felé menjek.
Valakinek van valami infója a Szabadkai autópálya szakaszról? Építik még? Ha építik meddig?
Raven !
Én tőletek 20 km-rel északabbról járok. Márciusban egyéb okok miatt Tompának mentem-jöttem, hát nem volt semmi az út. Szabadkától Novi Sad-ig építgetik. Olyan 5-10 km-t kezdenek el és azt csinálják, de olyan 40 km-en még el sem kezdték és a Duna híd sem egyszerű.