#1590442011-03-27 14:33:41 Válasz a #159043. hsz-ra
Igen, gyanakodtam erre is, mert nagyságrendileg a II. kategória árakra hasonlít. De ez nem pont annyi, hanem valamivel több
Na majd Gégé fórumtársunk kimegy húsvétozni, aztán majd referál (feltéve ha megáll a fizetőkapuknál )
Március 15-én mentem-19-én jöttem haza, de sajnos nem adtak át újabb szakaszt, csak építenek. Novi Sad-nál változott a közlekedés, egyszerűbb lett. Fizetni 1.490 dínárt kellett, még nem változott.
#1590492011-03-27 17:33:36 Válasz a #159047. hsz-ra
Szia gégé mindjárt mész görögbe ill. Korfura megnéznéd hogy személyivel működik-e ha nem gáz mert nincs kedvem feleslegessen kiváltani az útlevelet előre is köszi
Minden határátlépés működik személyi igazolvánnyal, nem is kérnek mást, mert megszokták a macedónok is. Eleinte kérték, de már nem. Csak a 6 éves unokámnak van útlevele.
Szia aki akkor nekem van két olyan utasom hogy az egyik 8 a másik 9 akkor inkább váltsam ki nekik az útlevelet vagy a személyit végülis nekem ez lenne a kérdésem
.....
2009. június 28-ától a 14 éven aluli kiskorúak számára is igényelhető személyazonosító igazolvány.
....
A személyazonosító igazolvány kiadása lehetővé teszi a kiskorú gyermekek számára is a szabad mozgás jogának gyakorlását az Európai Unión belül anélkül, hogy a szülőnek többletráfordítással útlevelet kelljen készíttetnie a kiskorú részére.
..........
A 14 éven aluli kiskorú részére illetékmentesen lehet igényelni személyazonosító igazolványt, ha arra nem az elveszett, megsemmisült, megrongálódott okmány pótlása esetén kerül sor.
......
.....
2009. június 28-ától a 14 éven aluli kiskorúak számára is igényelhető személyazonosító igazolvány.
....
A személyazonosító igazolvány kiadása lehetővé teszi a kiskorú gyermekek számára is a szabad mozgás jogának gyakorlását az Európai Unión belül anélkül, hogy a szülőnek többletráfordítással útlevelet kelljen készíttetnie a kiskorú részére.
..........
A 14 éven aluli kiskorú részére illetékmentesen lehet igényelni személyazonosító igazolványt, ha arra nem az elveszett, megsemmisült, megrongálódott okmány pótlása esetén kerül sor.
......
Szia akkor szerinted működik gyerekekkel is a személyi
de nem célszerűb az útlevél mert az biztos persze ez pénzes vagyis én úgy tudom
#1590642011-03-27 21:06:39 Válasz a #159057. hsz-ra
Akkor ezek szerint már lehet 14 év alatt is személyi gyerekeknek.. ÉN még leragadtam a régi módinál, amikor a 14 évet betöltött évben adják a gyerkőcöknek.. Ha ingyé van akkor az a megoldás a legegyszerűbb és a legolcsóbb is.