Örömmel olvastam a beszámolódat, és a hasznos információkat. Már alig várjuk mi is, hogy indulhassunk. Remélem jól fogjuk érezni magunkat.
Minden kedves fórumozónak aki a napokban indul jó utat, élményekben gazdag nyaralást kívánok: Rozi
Igen az Akrogiali tavernában cserépedényben adták a musakát! És nagyon finom volt! Thetis apartmanból lefelé vezető utca a tengerparthoz, és mindjárt balra található az étterem!
Biztos nagyon jó lesz! Mi nagyon jól éreztük magunkat! Rengeteg látnivaló lesz, ott nem lehet unatkozni, mi 2 hétre mentünk, de így sem sikerült mindent megnézni!
Nem akarom lelőni a poént és nem akarok senkit sem kínozni, de most nosztalgiáztam Ildikó miatt és mutatok képet az Akrogiali-s muszakaról illetve a híres ovális sült krumpliról Huh!...Imádtuk!
#2201922014-07-10 14:36:07 Válasz a #220179. hsz-ra
Szia Ildikó!
Igen biztosan szuper lesz, már jártunk Tolóba sok évvel ezelőtt, ami akkor kimaradt, most megpróbáljuk bepótolni. Az ajánlott tavernát már feljegyeztem, biztosan kipróbáljuk.
Köszönöm a jó kívánságot, ez a 15 nap már csak eltelik. Rozi
#2201972014-07-10 15:44:04 Válasz a #220181. hsz-ra
Kedves 79kori!
Lehet, hogy nem akarsz kínozni, de sikerült! Köszönöm a választ, a képeket főleg, a férjem is meg fog nyugodni muszaka ügyileg! Úgy emlékszem, egyszer már írtad ennek a sültkrumplinak a nevét, megírnád még egyszer, és ha emlékszel az árakra, csak ennek a két dolognak az árára, megadnád ezt is? Jajj, nagyon mennék már!
Köszi/Molli
#2202002014-07-10 16:03:43 Válasz a #220197. hsz-ra
Sajnos magamat is megkínoztam, sírni tudnék kb.
Fried round potatoes a neve, az árára nem emlékszem már.
(Annyira más íze van ott még a krumplinak is és a zöldségeknek is, hogy ilyen burgonyát muszáj volt haza is hoznunk a zöldségestől, totál bolondok vagyunk )
Rengeteg kaját hoznak ki, egyszerüen képtelenség megenni, mi második alkalommal már mindenből egyet kértünk és feleztünk...és persze iszonyat finom minden.
#2202022014-07-10 17:15:01 Válasz a #220200. hsz-ra
Szia, köszönöm, az árakat úgyis meg fogjuk tudni, mert ott a helyünk! Egyébként kinek a pap, kinek a papné, mi ugyanis hagymát cipelünk minden évben, mert tényleg jobb, vagy másabb, vagy csak görög?
Majd Rozi56 is beszámol róla, ők nemsokára mennek, ugye Rozi??
Köszi 79kori még egyszer, és majd megírom, milyen volt!
Üdv/Moli
#2202102014-07-10 19:25:08 Válasz a #220181. hsz-ra
Ez már kínzás !!!
Feltétlen fel fogom keresni ezt a tavernát !!
De ha már itt tartok, akkor most meg is kérdezném.
Említette valaki hogy a nagy strandnál van egy büfé. Aki fogyasztott már ott, le tudná írni hogy miket árulnak ? Sajnos nem mindent ehetek, így szeretek jó előre felkészülni...
És bizony nem mindig van az embernek két fürdés közben felcaplatni egy étteremhez.
Most regisztráltam, mert nagyon megtetszett az oldal, na meg a fórum, ahonnan rengeteg hasznos információt tudtam meg már eddig is.
Én júl. 28-án utazom Toloba (Apollon Travel). A katalógusban fel van tüntetve kirándulás Olympiába, de itt nem találtam erről semmit. Tud esetleg valaki erről a programról valamit? Köszi előre is!
Peri
#2202302014-07-11 07:35:51 Válasz a #220202. hsz-ra
Molli! Ígérem, hogy feljegyzem ennek a két finomságnak az árát, és közzéteszem. Most arra gondolok, milyen szomorú leszek amikor Ti várakozással tele indultok, mi pedig már itthon leszünk. De az jó, hogy már csak 14 nap. Rozi