I love Santas....a legjobb szerintem nagyon korrekt....igaz Mi motort és quad-ot béreltünk tőle úgyhogy a tapasztalatom csak pozitív....ui:az egész szigeten vannak kölcsönzői,így bármi volt mert volt balesetünk a legközelebbi városból jött az embere....
Szia Kónyu!Tudnál ajánlani olyan tavernát Lefkadán ahol jól készítik a muszakát .Amit tavaly próbáltam az nem volt az igazi .Olyan helyet is keresek ahol vegyesen adnak mindenféle tengeri herkentyűt . Tavaly azzal se jártunk sikerrel .Thassoson nagyon tetszett az ilyen összeállítás ,relatív potom pénzért.
Sziasztok. Fakultatív árak / akár tavalyi/ érdekelne és jó lenne ha írnátok a fakultatívakról. Az árakra viszonyításként vagyok kiváncsi mennyire számítsak.Apollonal lesz menve Lefkadára augusztus végén. Előtte Tolo és Sarti van befizetve de Lefkadára is készülni kell.......
Konyuék szoktak ott lenni .most is ott lesznek nemsoká .és nem hallotam hogy rosz lenne. de mindenkinek más az igény viszont közel van (bent van Nydriben).Mi a Sun Riseben voltunk és nekünk nagyon jó volt attol függetlenül hogy 20perc a központ mivel Perigialiban van. viszont medence jó wifi. jó tulajok. szép belülröl is......
#2386062016-05-09 21:19:45 Válasz a #238587. hozzászólásra
Bár nem engem kérdeztél, de szeretnék ajánlani egyet, ez pedig az "Old Plane Tree" Kontarenában.
Igazi családi étterem, szinte mindent saját maguk termelnek meg! Nekem életem legjobb ár/érték arányú étterme volt! Idén is meglátogatom párszor!
#2386152016-05-10 05:49:46 Válasz a #238606. hozzászólásra
Köszi Raven ,más véleménye is érdekel ,jöhetnek az ötletek,pár napot leszünk Lefkadán jó lenne a jobb tavernákra egyből rátalálni.És Ildi linkje alapján ez a taverna közel is lesz a szállásunkhoz.