Annó kislányunkkal is így utaztunk Görögországba, 1 éves 3 hónapos volt! Ezért érdekel inkább, hogy milyen lehet a tenger hőfoka! De megnyugtató amit írtál, hogy milyen sekély a víz a falu végén! Több partszakaszt is megnézünk majd!
A BBQ hajóutat pont mellőzni fogjuk, a kicsi miatt, a Nafplio esti hajókázást is szerintem úgy fogjuk megoldani, hogy az apósék fognak addig a kicsire vigyázni, a nagylánnyal így hármasban eltudunk menni! Mert nagyon dicsérik, és azt nem szeretném kihagyni! Még este sosem hajókáztam, főleg nem tengeren!
Nemtudom minden este van lehetőség a nafplioni hajóútra?
Hát pedig nekünk marad az egyéni utazás szinte mindenhova Tolo-n! Kényelmesebb lenne biztos Athént szervezett buszos úttal megteni! 1 éves kisgyerekkel szerintem egyszerűbb autóval, bármikor megállhatunk, nem zavarunk senkit! Majd ha nagyobb lesz!
A Nafplio hajókázás úgy emlékszem egyszer van egy héten és 10 euro az ára, tavaly ennyi volt. Este 20 o 15-kor indult es ejfelre jön vissza kb. Nagyon klassz és csodálatosak az esti fények a tengeren. Úgy tudom minden programra van gyerek kedvezmény is.
Ildikó mivel kocsival mentek, Nafplioba tudtok menni bármikor,közel van, szerdam es szombaton mukodik a piac. Nagyon szép város, én beleszerettem.
Az erod es a var mesés, az esti hajóúton mindezt kivilágítva látjátok ami szereintem valami gyönyöruseges.
Nagyon jó nyaralást kívánok nektek.
Köszönöm szépen a tippeket! Akkor még meggondoljuk ezt az athéni dolgot..csak eddig ahol voltunk a buszos út mindig kapkodós volt,alig volt idő bármit is megnézni, ezért gondoltuk, hogy a kirándulás árából inkább bérelünk kocsit, és azt nézünk meg amit szeretnénk. Hát igen a parkolás nem semmi, Korfun mikor voltunk ott is alig találtunk parkolót,mennünk kellett pár kört.
Hát még megbeszélem párommal mi legyen, de nagyon szépen köszönöm a segítséget:)
Ildikó jó utat Nektek,biztos tündéri a kisbabó élvezni fogja a fürcsikézést:)
#2164672014-05-20 16:55:40 Válasz a #216355. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly voltunk a Thetis apartmanban a legfelső szinten, ketten, ott két apartman van, de a másikban egy 4 fős csaláéd volt, lehet, h azt kapjátok, tudok mutatni képeket, hogy kb. mire számíthattok
Ildikó nagyon szép nyaralást kívánok nektek. A fotókat nézve ez a 2 személyes és mellette van a nagy, szerintem tuti az lesz a tietek, klassz, ne aggódj egy percig se, a terasz is szép nagy. Nem hiszem,hogy tavaly óta romlott volna az állaga. Viszont nem elrettentésként, de ajanlom a csótány írtót, mert mi az utolsó 2 napban talalkoztunk egy szép példannyal a szobaban. A mellettunk levo Hotel Electraban is voltak hívatlan vendégek.
De lehet, hogy most még nem lesz, mi augusztus 26 és szept.4 között voltunk. Semmi más rovar élmény nem volt, szunyoggal egyaltalan nem talalkoztam, a kabócák pedig csak hangoskodnak, nem jönnek be a szobákba.
#2165052014-05-21 08:59:32 Válasz a #216471. hsz-ra
Ja, oké
Jó lesz az ott fent, annyi van, hogy apóséknál egy darab kis ablak lesz, az is a teraszajtón...
A klíma néha akadozik.
A zuhanyfüggöny nagyon undi, azt mi feltekertük és a tartóján hagytuk egy hétig
Viszont nagyon jó helyen van, egy ugrás a part, mi csak ott voltunk.A nagystrand nem jött be.Van ott egy szőke srác a családjával, ő nagyon aranyos, ha akartok napágyat bérelni, akkor tőle
Istenem, de visszamennék idén is! ♥
Az a sült krumpli az Akrogialiban!Aaaahhhhhh...
Toloval kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy milyen a tengerpart tisztasága? Mennyire van a tengerpart csikkekkel díszítve, vagy egyéb szeméttel? Mert a családdal Tolo lenne az idei célpont, viszont a szemetet abszolút utálom és nem viselem el magam körül. Ha például elhagyom a települést akkor az utak mentén tisztaság van? Mert ha problémás akkor inkább más célpontot választok, műemlékek és látnivalók ide vagy oda. Köszönöm a válaszokat!
#2165752014-05-22 10:03:56 Válasz a #216565. hsz-ra
Szerintem, ha Görögországban bárhova mész, szemetes az út széle...én legalább is mindenhol ezt láttam, sőt a szemünk láttára dobott ki valaki egy dobozos kólás dobozt a kocsijából az autópályán...nem vigyáznak a természeti értékeikre abszolut.
Toloban sehol nem láttam csikkeket a vízben/víznél, a tenger pedig gyönyörűen tiszta ^^ Viszont, ha látsz, arról nem csak ők tehetnek...
Köszi a választ, elég szűkös a két duplaágyas ránézésre. Kefalónia és Tolo között ingadozok, ott nincs szemét mert már kétszer is jártam ott, így nemigen engedek a jóból. Úgyhogy még várok , hogy meggyőzzenek tolo jóságáról, hanem akkor....
Köszönjük szépen, most már egyre közelebb vagyunk az induláshoz, elkezdtük a dolgok beszerzését! 2010-ben voltunk Görögországban, nagyon ránk fér már a kinti feltöltődés!
Nagyon remélem mi nem futunk össze csótánnyal, nem vagyunk jó barátságban! Szúnyog riasztót viszünk azért! A kabócák meg jól teszik, hogy nem jönnek be a szobába!
Klímát nem szeretnénk igénybe venni! Eddig nem kellett még nagy kánikulában sem!
Köszi a zuhanyfüggöny tippet! Majd meglátjuk! De valószínű feltekerjük mert kisfiam leránta egyből!
Azt sokan írták, hogy a nagy strand nem tetszik! Autóval sok part szakaszt megnézünk majd! De az jó, hogy pár percre ott lesz a szállástól a tenger! Mert nem minden nap ülünk autóba, azért pihizni is fogunk!
Már mi is nagyon várjuk az indulást! Köszönöm Neked is az infókat!