Hali! Hétfön megyünk Olympic Beachre:) ujabban elég sokan irták másik forumokba is hogy Skiathos nem éri meg meghogy rohanás.. pedig engem eddig érdekelt volna nagyon... szerintetek?
Zsombike!
Minden fakultatív program "rohanás", ha úgy nézzük! Viszont ha az a rövid idõ alatt (7-10 nap) minél többmindent meg szeretnél nézni, kipróbálni, nem lehet túl sokat "idõzni" egy programmal sem. Szerintem a hajózás, a sziget homokja megéri !
Mi Július 13.-án voltunk Skiathos szigetén (30 euró Apollón travel szerv.) az út valóban hosszú, 3-óra buszozás oda, három vissza, a hajó út kb.3-óra oda, 3-óra vissza.
A szigeten az aranypartnál álltunk meg elõször itt 2.-óra fürdés volt majd Skiathos fõvárosába Skiathosra mentünk, ami szerintem gyönyörû. A városban szívesen eltöltöttem volna egy napot is. Ahol fürödtünk az a rész is nagyon szép volt, de valamiért én többet vártam tõle, de a város szépsége
és a gyönyörû kristálytiszta víz látványa megérte a hosszú utazást. Hazafelé a hajóúton 6.-7.-delfin látogatott meg bennünket és jött egy rövid ideig a hajó után. Összességében nem bántam meg hogy elmentem. ( legközelebb vinnék
magammal egy hûtõ táskát és megpakolnám üdítõvel és sörrel, a hajón nagyon drága, de az is lehet hogy én vagyok egy kicsit skót)
Egyszer mindenképpen nézzétek meg, ha van rá lehetõségetek !!!
Jó nyaralást és utazgatást mindenkinek.
( A meterórák a Lemonas Travelnél 20 euró volt és magyar idegenvezetõ is volt velünk.)
Mi Skiathoson az Anett Tours szervezésében voltunk. Az ára elég sok volt ha jól emlékszem 40 euró.
Mivel Platamonasról indultunk nekünk 40km-mel rövidebb volt az út De hosszú a busz út ehhez nem fér kétség. A hajózás alatt nálunk legalább 2óráig program volt: táncolt a kapitány, táncolt a kapitány&Anett, meg az egész hajó. Tényleg csak néhányan maradtak ülve
Mi elõször Skiathoson álltunk meg. Felmentünk a templomhoz, ott volt egy 10 perces idegenvezetés. Utána 1 óra szabadprogram.( mivel pont délben érkeztünk oda, mindenki csak vmi árnyékos helyet keresett)
Utána áltunk meg a parton füredni, ahol tényleg csodaszép a víz. Ott is talán 2 óra szabad program volt. Ezután indultunk hazafelé.
Hazafelé szintén tánc és vízicsata(ahogy hallom ez nem túl sok helyen szerepel programként). Ennek a lényege, hogy 2 hajó megáll egymás mellett és vízi bombákkal dobáljuk egymást :mrgreen:Nagyon kúúúl
Summa summarum: megéri.
De egyetértek Bofefe-vel egy hûtõtáska jól jön, a hajón elfér és legalább lehet bele pakolni, mert a program árába nem tartozik bele SE ÜDÍTÕ, SE REGGELI, SE METAXA.
Másrészt én biztos vinnék gyékényt vagy valamit, ugyanis ahol megálltunk fürdeni minden tele van szúrós tüskével. Én errõl nem tudtam és egyetlen törölközõ volt nálam, ami azért rossz mert ha leterítem tüskés lesz. Napozóágy+2 szék bérlése=8euró legalábbis tavaly. 2órára nagyon nem éri meg és elkérik ezt a pénzt ha 10 percet fekszek ott akkor is.
Tehát a kirándulásra jól felkell készülni és akkor biztos tetszeni fog
Sziasztok!
Én most megyek elõször Görögországba.Párom már volt kinn nagyon sokat mesélt.Szivesen megismerkednék az út elõtt olyan emberekkel akik szintén augusztus 1-én indulnak busszal Paráliára.
Szia Edom!
Ti melyikben fogtok megszállni? Milyen csapattal mentek és hová valósiak vagytok? Jó lenne egy kicsit ismerkedni a turnus magyarjaival, nem? Hátha egy-kér buli erejéig még össze is futhatnánk
Christee! A vonatos út árára nem emlékszem, mert ez tavaly elõtt volt, de az biztos, hogy kevesebbe került a vonat jóval, mint a fakultatív.
Egyébként mi úgy vettük meg a vonatjegyet, hogy felszálltunk a vonatra és jött a kalauz, akitõl retúr jegyet kértünk. Visszafelé volt az éjjel (éjféli vonat lehetett, mert másnap kora reggel érkeztünk vissza), hogy venni kellett valami pótjegyet.
Erici! Köszi az infót! Ti voltatok már a Caravelben? Milyen a szállás úgy összességében? Már csak ott tudtunk foglalni. Azt mondják, hogy Panos miatt nagyon jó! Bulikat szervez az ott lakóknak meg ilyesmi.
Amúgy jók a képeid.
Ha valaki aug. 26. és szept. 2. között Parálián lesz, ismerkedhetünk ha gondolja(k). Mi egy 5 fõs baráti társaság vagyunk (26-30 év)
Christee: Köszi az infót!
Én is voltam tavaly a Skiathos-os kiránduláson, és szerintem jó volt, nálunk is táncoltak a kapitány meg a felesége, meg volt vizilufis csata. Nekem bejött a program, meg én hajókázni is szeretek.
Idén volt szúnyog?
dlia !Átküldtem a mailt!Kicsit több dolgot küldtem,hátha jól jön,bár ezek szerint Ti nem elõször mentek !
Erici !Azt hittem(nem is tudom miért)hogy idén is voltatok !(Mármint Athénban!)Káku !Mi elvileg váltjuk egymást!
Én is Caravelben leszek egy 10 fõs társasággal!(24-30 között)Ha kell kép Caravelrõl,akkor tudok küldeni!
Dobj egy mail címet!
Christee! Köszike, az e-mail címem: dedeklara@freemail.hu
Ezek szerint már csak az ajtóban találkozunk
Mi a véleményed a Caravelrõl? Ezek szerint szálltatok már meg ott!
Hová érdemes kirándulni menni egyénileg autóval Paráliáról. (pl.: Thessaloniki vagy valami történelmi vagy kultúrális látványosságra gondolok) A szervezett fakultatívakat nagyjából megismertem, hála nektek!
Elsõ "görögözõk" vagyunk. Lényegében én szervezem az egészet, kicsit izgulok, hogy jól sikerüljön
Az említett térképen vki meg tudná mutatni, mondani, hol van a Manos apartman? És a szórakozóhelyek? Cocous?
És még annyi hogy a kalózhajós programról mit lehet tudni? Hol, mennyi? Küldenétek kérlek errõl mail-t? Köszönöm! retro64@freemail.hu