Szia Unic,
Jó volt olvasni amiket írtal, ateltem kicsit megint az utunkat. Kell a 2 hát, de mi is csak 1 hetet voltunk sajna, de annak minden percét élveztem.
Tolobol mi most csak az "ismeretterjesztő" kirándulásokra mentünk el. Míg a csemetém kicsi volt, elég sok hajókiránduláson vettünk részt, így idén csak az esti Nafplio-t vállaltuk be - igen Unic, jól emlékszel, mi is ott voltunk -. Athén és az Acropolis múzeum, a Korinthoszi felülről, Mükéné, Epidavros, Nafplio számunkra is felejthetetlen élményt jelentett. Nafplio egész más arcát mutatja éjjel és nappal, mindkettőt érdemes megnézni.
Kis ízelítő annak, aki most készül:
https://picasaweb.google.com/1.....directlink
Jó volt elolvasni valóban ezt a kis rövid beszámolót is !
Legalább most már van valami fogalom a BBQ hajó útról
Illetve külön jó számunkra hogy megjegyezted az árakat röviden.
Hiszen valóban így van, sok kicsi sokra megy. És így legalább azt is tudja az ember hogy mennyivel több pénzt váltson !
sziasztok!érdeklődni szeretnék hogy az idén augusztusban utaznánk tolóra,és ismereteitek szerint van e lehetőség autót bérelni előre neten keresztül,és ha igen,akkor hol érdemes!köszönettel:simonics
Idén Tolót szemeltük ki úticélnak. Még sosem jártunk arra. Szeptember 1-15. között szeretnénk ott lenni. Az lenne a kérdésem, hogy ott milyen a szeptember fakultatívok terén? Mennyire jellemző, hogy elmaradnak? Épp olvastam egy fentebbi hozzászólásban, hogy július végén, augusztus elején is van, hogy elmarad egy-egy fakultatív. Ilyen kevesen lennének Tolóban?
Ja értem...mi is amúgy teljesen saját szervezéssel megyünk Tolóba, már évek óta így járunk nyaralni. Általában mi is úgy kirándulgatunk az adott környéken, hogy nem veszünk igénybe helyi utazási irodákat, viszont Toló környékét, a történelmi részeket csak jobb lenne egy helyi utazási irodával körbejárni, ahol idegenvezetés van. Na de akkor meglátjuk, hogy mi lesz szeptemberben, ettől függetlenül marad Tolo ezen a nyáron.
Autóval biztos, hogy olcsóbb, viszont, ha tömegközlekedéssel akarsz eljutni valahová, akkor már nem feltétlen. Én Athént egyénileg szerettem volna megoldani, de a többszöri átszállás mellett nem is lett volna olcsóbb, így maradt a szervezett.
Autóval mindig olcsóbb saját szervezésben egy egy fakultatív (legalábbis nálunk mindig olcsóbb szokott lenni) de sokszor azért nagyon jól jön az utazási iroda idegenvezetése, és mi nem is szoktuk kihagyni. Ezért kérdeztem, hogy szeptemberben mi várható, mert a történelmi helyekre elsőre idegenvezetéssel szeretnénk elmenni.