Szombaton hazajöttünk Krétáról. Röviden: kánikula, hatalmas hullámok, amelyekbe visítva ugráltam bele, gyönyörű helyek (Balos, Prevelli, Rethymnon), isteni kaják. Tökéletes szállás, erős honvágy már most.
A sok infót köszönöm.
Kérek szépen segítséget, az album megvan, de még címet sem enged adni neki és nem tudom, hogyan kell veletek megosztani, hogy láthassátok. Régi gmail verzióban ez sikerült (tavalyi Thassos), most nem találok semmit.
#2104372013-09-29 18:45:50 Válasz a #210418. hsz-ra
Angel
A Hellaszra szeretném feltenni az albumot, de úgy, hogy csak ti láthassátok. Viszont egy vagy két éve ez - ha jól emlékszem - a Picasaweb-bel lehetséges, azt meg a gmail címemről tudom csak csinálni. Ezért írtam, hogy a tavalyi thassosi albumot már így tettem fel. Én nem gmail-es vagyok, csak azért van az a gmail cím, hogy nektek képeket tölthessek fel. A gmail képfeltöltő felület megváltozott, és nem sikerül , akárhogy próbálkoztam. Na, remélem, ez nem sikerült túl érthetetlenre.
Köszönöm, ha segítesz te vagy más, aki ebben profi.
Üdv
Bottakati
#2104392013-09-29 18:52:32 Válasz a #210418. hsz-ra
Angel,
A kánikula azt jelenti, hogy végig 31 fok volt (árnyékban), 11 és 3 között életveszély volt a napon. Csípett, annyira sütött a nap. Este 7-kor még ugráltam a habokban. Második este volt eső, fél órás vihar, utána párás meleg újra.
Este/éjfélkor meg simán mezítláb, egy szál nyári ruhában császkáltam. Éjszaka pedig nyitott teraszajtónál a lepedő is sok volt néha. Mindennap délután felhős lett az ég, de a meleg maradt. Tökéletes volt. Szóval, lehet menni nyugodtan, de mások (krétaiak és hellaszosok) véleménye is, hogy október végéig lehet menni oda nyaralni.
Akit érdekel a szeptemberi Krétai nyaralásunk, az a beszámolók között elolvashatja. Igaz egy kicsit hosszúra sikeredett így kitartás annak aki el akarja olvasni.
#2105802013-10-06 19:59:15 Válasz a #210576. hsz-ra
Szia Karlo!
Tetszett az írásod, annál is inkább, mert sok információ rejtezik benne. Aminek, hasznát veszem a jövőben, egészen biztosan. Hogy pontosan mikor, az még a jövő zenéje.
Ja, és egyáltalán nem hosszú, pont jó a terjedelme