Utasbiztosítás
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Útlevél, biztosítás, bankkártya
Hozzászóló Üzenet
# 631
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110840 Üzenet linkje2009-07-24 09:53:21  Válasz a #110837. hsz-ra

Tibibaba

Ezek hány főre mennyi időre vonatkozó árak?

Robi

Köszi. Ilyen van nektek is csak a saját autómárkátokkal gondolom. icon_wink.gif

Zsófi73

Sürgősségi ellátásra se?mütét, gipszelés....

Legutóbb killerlaca szerkesztette (2009-07-24 09:57:20), összesen 1 alkalommal
# 632
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110841 Üzenet linkje2009-07-24 09:57:15  Re:

kissas57 írta:
Zsófi!

És hol lehet utánnanézni, ill. eléje, mert ha utánna akkor tényleg gáz van, mert nézel mint...
icon_smile.gif

Szia kissas57!

Utánanéztem, mert engem is izgat a dololg. A EUB Általános Szerződési feltételeit olvastgattam, a legutóbbit, ami 2008. XI. 1-2009. X. 31. napjáig érvényes. (azért a dátumok érdekesek, nem?)

A benne lévők szerint: " a földrajzi értelemben vett Európa"

Hát nem tudom. Igazából fel kéne hívnom a fickót az utazási irodából. hmmm....

üdvözlettel: Zsófi73

# 633
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110844 Üzenet linkje2009-07-24 10:07:30 

Killerlaca, ezt elfelejtettem: Én+asszony (állítólag ő is jönne hazafelé is icon_smile.gificon_smile.gif ) + kocsi
Zsófi73, én ezt úgy értelmezem hogy a gyóccerek 25%-a az önrész, tehát annyit kell kifizetni ha van eu kártya.
Megműttetni meg majd itthon műttesse magát a magyar, helikopter ingyér van még a leggagyibb megköthető biztosításnál is icon_smile.gif Ott csak a szükséges sürgős beavatkozást kell elvégeztetni, kivérezni meg úgyse hagynak (ha van eu kártya, ha nincs)

# 634
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110850 Üzenet linkje2009-07-24 10:25:49  Re:

killerlaca írta:
Tibibaba

Ezek hány főre mennyi időre vonatkozó árak?

Robi

Köszi. Ilyen van nektek is csak a saját autómárkátokkal gondolom. icon_wink.gif

Zsófi73

Sürgősségi ellátásra se?mütét, gipszelés....

deeeeeeee, nyugodtan törd el a kezed! vagy lépj bele egy sünbe ! vagy bánom is én! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 635
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110853 Üzenet linkje2009-07-24 10:30:06 

Tibibaba írta:
Killerlaca, ezt elfelejtettem: Én+asszony (állítólag ő is jönne hazafelé is icon_smile.gificon_smile.gif ) + kocsi
Zsófi73, én ezt úgy értelmezem hogy a gyóccerek 25%-a az önrész, tehát annyit kell kifizetni ha van eu kártya.
Megműttetni meg majd itthon műttesse magát a magyar, helikopter ingyér van még a leggagyibb megköthető biztosításnál is icon_smile.gif Ott csak a szükséges sürgős beavatkozást kell elvégeztetni, kivérezni meg úgyse hagynak (ha van eu kártya, ha nincs)

Szia Tibibaba! /úristen de nehéz ezt leírni.../

Igen! Ép' most de. hallgattam a Kossuth Rádiót, abban volt ez a téma. A helikopteres szállítást, és műtétet old meg. De ez az EU kártya esetén van így.

Biztosítás kötvény esetén (ha azt mutatod), nem is nézik a kék színű kis kártyácskát.

Görögországban az állami kórházakat is korszerűtlenek mondják, ill. sok magánkórház, klinika van. Mikor Téged félholtan vesznek ki a kocsiból (bocsi, csak tegyük fel), nem tudod mondani, hogy állami kórházba vigyenek, vagy magánba. És ha kórházat keresel külföldön , akkor sem mindig vagy vele tisztába, hogy magán-e, vagy állami, vagy az a rendelő amibe bemégy..... ( icon_exclaim.gif ). Hát ezért kötelező kötni egy jófajta utasbiztosítást!
üdvözlet: Zsófi73

# 636
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110857 Üzenet linkje2009-07-24 10:53:23 

Zsófi!
igaz én egy hölgyel beszéltem aki vissza hívott, mert utána nézett, és tőle tudok a jármű asistent kedvezményről is, és most ha ár/érték arányt nézed akkor a leg... itthon, persze kinek mire van szüksége, nekem, de gondolom mindenkinek, legfőként nyugalomra ezért is érdemes minél jobban megismerni a lehetőségeinket, hogy az igényeinket legyen mihez igazítani icon_smile.gif

u.i.: az 50%-os kedvezmény tart addig, gondolom a kisebb, de darabra több a nagyobb bevétel alapon

# 637
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110866 Üzenet linkje2009-07-24 11:08:53  Válasz a #110857. hsz-ra Előzmény #110857

Akkor ez most mit jelent? icon_wink.gif
Ezzel a kedvezménnyel szerintem is ők a nyerők nálam is.
És amit nyújtanak az is elfogadható. Igazából én még nem is láttam olyat, hogy
100 000ft-nál nagyobb összeg lett volna valamelyik biztosítonál helyszini javításra....
Már csak azt kéne megtudni, hogy mindegy, hogy emellé melyik utasbiztosítást kötöm vagy nem vagy abból is a legdrágább kell-e.

# 638
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110867 Üzenet linkje2009-07-24 11:12:47  Válasz a #110866. hsz-ra Előzmény #110866

azt hiszem bármejikhez, de a műszaki hiba esetén a hazaszállítás 400e-ért aszem csak a legdrágábbal együtt, de itt mindent meg tudsz

http://www.eub.hu/index.php/te.....ADt%C3%A1s

# 639
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110870 Üzenet linkje2009-07-24 11:30:20  Válasz a #110853. hsz-ra Előzmény #110853

Zsófi73, ha nem boldogulsz a nevemmel, pontozd ki, majd gondolatban kitöltöm icon_smile.gif
Próbáltam ugyan nem a falra festeni az ördögöt, és szép, általános kifejezést költöttem az esetleges sérüléseket elszenvedőkre, erre egy gyönge, törékeny nő rögtön félholtan lát lelki szemeivel... icon_smile.gif Én félholtan azért még kimászok a kocsiból! icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
De ahova már vinni kell az embert, az állami intézmény lesz, ez tuti. Ha viszont egy szupermarket melletti orvosi rendelő+maszek sámán+tarot jóslás 3in1 intézetbe mégy be némi medúzalábujjkompótos gyógyiszapot kenetni bal kézzel a jobb válladra, ott is max. a gyógyszert kell kifizetni, a kuruzslás és a jó tanácsot majd a biztosítód rendezi utólag. És k...a nehéz összeszedni 300ezer forintnyi gyógykezelést, úgyhogy nem érdemes túlzásba vinni a balesetbiztosítást. Oké-oké, ne legyen a legolcsóbb, de 400HUF/buksi/nap díjért megvásárolhatod a nyugalmat. A kocsira kell itt inkább koncentrálni...[/u]

# 640
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111013 Üzenet linkje2009-07-25 10:46:01 

gondolom már mindenki tudja? de...
A Görögországban lebetegedett tanuló és a tanár számláját az EUB fizeti, mivel velük volt szerződés és még olyanokat is kifizet ami nem volt a szerződésben. (jó piár fogás)
Tehát kacsa az, h. nem fogadják el, mert kifizetetlen számla felhalmozás esete forog fent.
Zsófi
Elárúlnád melyik iroda volt ez icon_question.gif
ezt csak azért írtam ide, hogy ne csak mindig a negatívumok legyenek megemlítve icon_smile.gif

# 641
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111022 Üzenet linkje2009-07-25 11:34:30 

kissas57 írta:
gondolom már mindenki tudja? de...
A Görögországban lebetegedett tanuló és a tanár számláját az EUB fizeti, mivel velük volt szerződés és még olyanokat is kifizet ami nem volt a szerződésben. (jó piár fogás)
Tehát kacsa az, h. nem fogadják el, mert kifizetetlen számla felhalmozás esete forog fent.
Zsófi
Elárúlnád melyik iroda volt ez icon_question.gif
ezt csak azért írtam ide, hogy ne csak mindig a negatívumok legyenek megemlítve icon_smile.gif

Szia kissas57!
TopTours mint közvetítő iroda, de a GrandTours-sal mentem.
üdvözlet: Zsófi73

# 642
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111245 Üzenet linkje2009-07-27 13:36:48  Válasz a #111022. hsz-ra Előzmény #111022

Kedves Zsófi...
...és persze mindenki más
Feltettem a kérdést az utazási irodának, már csak a kíváncsiság kedvéért is és ezt a választ kaptam:
"...Ami a biztosítást illeti…

Irodánkban 3 biztosítótársaság utasbiztosítását értékesítjük. Ami miatt az idei évben különösen fontos a BBP megkötése az az, hogy a macedón határon kérik az utasoktól a biztosítást.

A 3 biztosító közül az Atlasz és a Mondiál nyilatkozott, hogy van szerződése a macedon egészségbiztosítóval. Ezért ajánljuk utasainknak elsősorban ezeket.

Mindkettőnek van autós aszisztencia kiegészítő biztosítása is...."

de ez nem jelenti azt, hogy az EUB nem kötött a Macedón egészségbiztosítóval szerződést, csak az irodával nem kötöttek (korrekt tájékoztatás icon_question.gif )

Némely banknál, már bevezették, mert nekem felhívták mindig figyelmem, hogy a pár méterrel arrébb levő pénzváltónál olcsóbb, igaz ott, csak 100€-rós volt és én aprót szerettem volna, hiába na emberileg van még mit fejlődni icon_smile.gif

# 643
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111254 Üzenet linkje2009-07-27 14:14:17 

kissas57!
köszi, hogy érdeklődtél!
üdv.: Zsófi73

# 644
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111263 Üzenet linkje2009-07-27 16:51:38  Válasz a #111245. hsz-ra Előzmény #111245

Eccer régen icon_smile.gif feltettem egy kérdést: honnan tudja a macedón határőr hogy ami papírt a kezébe nyomok, az egy biztosítási kötvény, nem pedig egy fűnyírógép használati utasítása?
Ezek szerint nincs minden biztosítónak szerződése a maci oeppel? Nehogy már ott derüljön ki hogy tényleg x és y biztosítónak elfogadják a kötvényét, a többiét meg nem... icon_question.gif icon_idea.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif

# 645
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111270 Üzenet linkje2009-07-27 17:43:06  Válasz a #111263. hsz-ra Előzmény #111263

Tibibaba

Szerintem, ha a szerződésben, ill. a mellékelt tájékoztatóban benne van akkor nincs mitől tartani, főleg ha több nyelven is, mert nem merik megtenni, h. lódítanak, mert a konkurencia -aki minden bakira vadászik- kegyetlenül lecsapna icon_smile.gif
ez kellene az utazási irodáknál is és nem az, "hogy ma én neked, holnap te nekem segítesz átverni a ránk szorulokat" icon_confused.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Útlevél, biztosítás, bankkártya
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 99 100 101   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu