Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 6151
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gtunde
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210950 Üzenet linkje2013-11-10 09:20:46 

A Grandnak valószinűleg szombaton lesz a turnusváltása Pargán, hogy összedolgozhasson Korfuval, ahogy az Apollon is összehozza Pargat Lefkadával.(szerintem) icon_confused.gif
# 6152
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210952 Üzenet linkje2013-11-10 11:44:25  Re:

anyuci68 írta:
, de legszívesebben kombinálnám: Apollon busszal Grandos szállás.

Egyiknél veszel csak buszjegyet, a másiknál meg szállást, ha egy napon lesz a turnusváltás. icon_smile.gif De ha meg csak buszjegyet veszel az egyiknél, akkor ott helyben is találsz bármikor jobb apartmant mint az irodáé, ha az nem felel meg. icon_smile.gif

# 6153
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210956 Üzenet linkje2013-11-10 17:02:21 

anyuci,azért várjuk ki a végét,mert vannak a Grandnak elég béna szállásai is...Pl. zakyntos ,Sarti
# 6154
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210959 Üzenet linkje2013-11-10 18:12:55  Válasz a #210952. hsz-ra Előzmény #210952

MaciG!
Azért busszal nem vállalnám be a helyben szálláskeresést. Leszállni a buszról, aztán felcuccolva szállást keresni? A neten se nagyon szoktam találni hú de kedvező árú szobát, hát még helyben. Legalábbis ha számolok az előfoglalási, törzsutas stb. kedvezményekkel.
Ha szombati lesz a váltás a Grandnál, akkor megint storno a "kombinálás", mert az Apollon kedden vált.

# 6155
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210962 Üzenet linkje2013-11-10 19:46:47 

Az idén ősszel Paralián voltam 2 hetet. Előtte a nyár közepén Toloba. Az Apolonos buszok ezekre az üdülésekre tökletesek, kényelmesek és a sofőrökről is csak jót tudok mondani. Maga a szállás nem különösebben érdekel ezért a jövő évi utazás /ok/ nem feltétlenül a szállás inkább helység kiválasztására fog irányulni. Már várom az új árak megjelenését. Parga az egyik célpont.... icon_smile.gif
# 6156
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210963 Üzenet linkje2013-11-10 20:05:35  Válasz a #210962. hsz-ra Előzmény #210962

Neked is Tomi? Parga idén (is) úgy tűnik, kapós célpont. Jobb lesz jó előre lefoglalni a szállást icon_smile.gif
# 6157
Fszeva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
203 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210965 Üzenet linkje2013-11-11 00:57:18  Válasz a #210963. hsz-ra Előzmény #210963

Nekem azt mondták az Apollonos irodában, hogy jan.2-a után már nem igen van hely Pargára, csak esetleg szeptember végére. Vagyis amint megjelenik a katalógus, rögtön le kell foglalni. Mondjuk ezek ismeretében nem értem, hogy akkor hogy került be néha az akciós utazások közé Parga. icon_rolleyes.gif
# 6158
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210966 Üzenet linkje2013-11-11 06:24:01 

Sziasztok,
szerintem a visszamondott utak kerulnek akcióba. Mindig vannak, akik valami miatt nem tudnak elutazni és akkor azokat még eladják kedvezményesen.

# 6159
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210967 Üzenet linkje2013-11-11 07:11:15  Pargai foglalás

Sziasztok! A Grand T.-t még a múlt héten felhívtam,az ügyintéző úgy tájékoztatott,hogy hétfői indulás lesz Parga.Én is elöszőr úgy gondoltam,hogy a hosszú útjuk mind pénteki.Bár majd a szememnek fogok hinni.Anyuci,te is, mint mi, Apollon, de elsődlegesen Romcar függők vagyunk,én is inkább a sofőrök miatt akiket 15 éve ismerek/bocs,azóta 4-5-en dolgoznak,már csak a cégnél/ ragaszkodok az Apollonhoz,de az én fejemben is megfordult a z Apollon busz,Grand szállás kombináció. Rákérdeztem az ügyintézőnél,mely részein lesz a szállás/,Valtosra a kis gyerekkel én se mennék/,de azt mondta,még nem járt arra,nem tudja,de aza az érzésem,a Valtos "Anno" még a Margarita apartmanban voltunk a Piso Kryonerin,a Bakas környékén..Az Apollon foglalási rendszere most nem tetszik,mindenki befoglal ingyen,aztán mégse kell neki a hely,így elveszi a helyet attól,aki menne ténylegesen.Én Szegeden a partnerirodában akkor is befizetem/kifizetem már most ha kidobják az árlistát az előleget,nehogy pórul járjak.Gondolom kell az Apollon irodának is a pénz,és látják a komoly szándékot,akinek megvan a pénze,annak mindegy hogy most adja oda,vagy január elején,és tud aludni.Ja,mi 1 hét Parga majd 1 hét Lefkada akarunk menni,úgyis összerakott busz lesz,majd átvisznek minket,május vége-júni elején,egymást követő héten.Szép Napot mindenkinek!
# 6160
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210968 Üzenet linkje2013-11-11 08:44:53  Válasz a #210967. hsz-ra Előzmény #210967

Jól látod, mi is leginkább a buszoztatásuk miatt ragaszkodunk az Apollonhoz. Nagyon jó sofőrök (bár van köztük olyan is, mint a pokróc, de mindegyik nagyon jól vezet), és a lehetőségekhez képest kényelmes buszok.
"Érdekesnek" tartom az Apollon üzletpolitikáját. A drágább úti célok tekintetében elég nagy választék van - akár a desztinációt, akár szálláslehetőséget nézem - , míg a buszosoknál lefelé építgetnek. És közben év elején elfogynak a busszal elérhető nyaralóhelyeken ajánlott szállások. Régebben tele volt a felvonulási tér az Apollon-os buszokkal, mostanában - legalábbis főszezonban, amikor mi járunk - csak néhány busz indul.

# 6161
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210969 Üzenet linkje2013-11-11 10:12:13 

Igen,én is furcsállom,hogy az Apollon szállodákat kér/kérne le a buszos desztinációknál,amik olyan drágák busszal,mint majdnem repülővel szigetek,,busz nem sűrűn áll meg Paralián a Mediterrán V.-nál 140 ezerért,Tolóban is az Elektra Hotel ahová megáll csak,amit valljuk be,nem nevezhető hotelnek,bár elvoltunk ott 2 hétig,inkább apartman jellegűek a szobák./főzési lehetőség nélkül/Aki busszal megy kevés aki a nagyon drága szállodába akar menni,mert maga ura akar lenni,nem a félpanziós időpontokhoz nézni az időt étkezésnél,inkább átösszpontosítja a pénzt másra,nem a kaja a lényeg,az apartmanok mennyiségi kapacitásának növelésére kellene figyelnie az Apollonnak,Parga esetén több ház a Kryonerin,igény lenne rá,ha a Grand a Kryonerin több szállással nyit,sajnos az Apollontól sok utas/főleg akik Pargara azért mentek velük,mert ők és az Aeolus utaztatott eddig csak oda/ pártol át a Grandhoz.Valljuk be a Grandnak minőségibb szállásaik vannak.Esetleg ugyanannyi pénzért /igaz nem a szobában töltjük a napot/inkább a szebbet választják.Nálunk még a gyerek nem fizet szállást miatt jobb az Apollon.Lefkadanál is biztos lenne igény több házra,mert utas menne több,A Filioba sincs sok szoba, a Sun Rise hiába szép,ki az aki a főúton 2 km-t szeretne késő este gyalogolni Nidri belső részébe.És Parga ,Lefkada csoda,nem lehet összehasonlítani a többi északi hellyel.Úgy látom,az Apollonnál Sartira,és Paraliára mennek legtöbben,oda megy több busz,pedig nagy igény lenne Parga-Lefkadara is,csak kevés a ház-férőhely.Az a pár óra plusz utazás megéri,ezeken a helyeken görög élet folyik /jobban/mint az északi helyeken,bazár szerbek tömeg.Pargan nincs bóvli,személy szerint az olasz turistákat jobban kedvelem mint , szerbeket,minőségi kézműves termékek vannak,csodás panorama.
# 6162
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210970 Üzenet linkje2013-11-11 12:00:47  Válasz a #210969. hsz-ra Előzmény #210969

Az Apollon-os gyermekkedvezmény pár évig még nálunk is játszik, ez is szempont a választásnál.
Sokan szeretik Sartit meg Paraliát, de az igazság az, hogy nincs is túl nagy választék a buszos utaknál. Ha meg 4 fő menne együtt, akkor szinte tényleg ez a két hely marad. Sarti legalább szép, de én nem szeretem az olyan helyeket, ahol szinte csak magyar, szerb, szlovák és hasonló szöveget hallok. Paralia meg aztán tényleg nem az én világom. Amúgy meg az északi részt - beleértve a mi kedvenc Chalkidiki félszigetünket is - teljesen ellepték a szerbek.
Sokan mennének máshová is, de - részben pont az irtózat kevés megfizethető szálláslehetőség miatt - maradnak a felkapottabb helyeknél.
A Grand Pargájának talán a legjobban a vidékiek örülnek, mert a transzfer lehetőség az Apollonnál elég szegényes. Bár én budapesti vagyok, de ennek ellenére magas, hogy ha egyes úti céloknál megoldható több helyről is a transzfer, akkor máshol miért csak a szokásos 4 felszállási lehetőség marad.
Nekem még bánatom, hogy a Chalkidikin a Kassandrára nem mennek irodák, pedig egymást érik a jobbnál jobb üdülőhelyek.

# 6163
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210971 Üzenet linkje2013-11-11 13:07:56  Re:

fszeva írta:
Mondjuk ezek ismeretében nem értem, hogy akkor hogy került be néha az akciós utazások közé Parga.

Mert az iroda intéz szállást olyan helyekre is ami nincs benne a katalógusba és nincs fenn a weblapon sem. Ezek az úgynevezett "noname" szállások, mert valószínűleg ők se tudják még hol lesz és melyik. Pl. én idén felhívtam őket, mert láttam van még akciós szállás Thassosra és mondták, hogy igen van még, de nem abban ami a honlapon van hanem egy ismeretlenben. (aztán az más kérdés, hogy végül nem éltem a lehetőséggel, mert Az Aeolusnál 11 éjszaka 5 000huf-al volt csak drágább mint itt a 7 és az ügyintéző is azt mondta az Apollon-nál ,hogy 1 órán belül küldi a jelentkezési ívet, majd rá 3 napra megérkezett... )

anyuci68.: Értelem szerűen nem csomagokkal keresed, hanem 1 valaki vigyáz a cuccra, a másik meg keresi ha ketten vagytok.

# 6164
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210973 Üzenet linkje2013-11-11 14:44:56  Válasz a #210971. hsz-ra Előzmény #210971

MaciG! Én - már koromnál fogva is - ennél kényelmesebb vagyok. Szeretem, ha 20-24 óra buszozás után már legalább azt tudom, hogy hol lészen szállásunk. Többször foglaltam már szobát iroda nélkül, és csak a buszt vettem irodától igénybe, de akkor is előre lefoglaltam a neten. Főleg, hogy főszezonban utazunk.
Nem vagyok biztos benne, hogy akár helyben is találnék főszezonban 38 €/nap alatt 3 ágyas szobát viszonylag normális helyen. Mert kb. ennyire jött ki a kedvezmények nélkül az irodai ár idén Toloban. És akkor még nem számoltam a First minute kedvezménnyel, ami még olcsóbbá teszi.
Persze luxust ennyi pénzért nem lehet elvárni, de egy normálisan karbantartott, nem csótányoktól hemzsegő szobát igen. Én nem ragaszkodom ahhoz sem, hogy más takarítson naponta, csak tegyenek minden szobába egy felmosót meg egy partvist lapáttal, mi úgyis összetakarítunk magunk körül.

# 6165
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#210976 Üzenet linkje2013-11-11 15:13:22 

Sziasztok! Suvimarta írta "Melyik részre utazol" oldalra,hogy már foglalt 2 hét Thassosra.Thassosra Aeolus,Apollon és Zeus megy.Kezdek ideges lenni,bízom benne,hogy nem Apollonnál,mert elvileg náluk jelenleg azokra a helyekre lehet foglalni,amely helyek az árlistájukban a honlapukon szerepelnek/N.Pori,Asprovalta,Vrasna,O.Beach/ Thassos nincs a listán. Remélem nem a vidékiekkel szórakoznak,hogy aki bemegy Pesten az irodájukba,azok már az összesre foglalhatnak,mi meg várjuk,mikor rakják fel az árakat,mire oda kerül a sor hely sincs./Parga és Lefkada érdekel leginkább,gondolom több embert közületek.Így drága Suvimarta,nyugtass meg.Amennyiben az iroda meglépi ezt a lépést,soha többet nem megyek velük.Több mint 30-szor voltam velük,évente 2 alkalommal,de állatira nem érdekli őket egyik törzsutas sem.Maximum akik a görög estjükre elmennek Bpesten.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 410 411 412 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu