Mi is most először próbáltuk ki a mediterrán tombolát, de az utazási irodában elmondták, hogy repülős utazás esetén Olymposz és Chalkidiki kizárt, mert ide az idén nem megy repülő, valamint Málta sem igen szokott lenni. Itt fórumon is azt olvastam, hogy Málta és Bulgária még nem volt senkinek sem. Így maradnak a görög szigetek. Mi Krétát kaptuk (nem zártunk ki semmit).
Ladybirdke hátha átjön ide és elmeséli mi történt a pargai útjukkal.
Kiváncsi lennék melyik irodával intézték és mi volt a gond. Nem tudom hogy tehet meg egy iroda ilyet, hogy szinte pár nappal indulás előtt szólnak, hogy bocs Pargara mégsem tudtok menni, de keresünk nektek másik helyet. Agybajt kapnék azt hiszem.
Olvasom, mik vannak. Részemről sanszos, hogy oda.. csapnék az asztalra. És nem fogadnám el Stavrost Parga helyett.
Messze nem egy kategória a kettő....
hogy szinte pár nappal indulás előtt szólnak, hogy bocs Pargara mégsem tudtok menni, de keresünk nektek másik helyet.
Attól függ mi az a másik hely, mert ha jobb mint az eredeti akkor no problem. Bár jelen helyzetben azért Stravos szerintem bőven Parga mögött van valahol.
Egyetértek Veletek, Stavrost azért nem lehet egy lapon emlegetni Pargaval...Én is biztosan cirkuszoltam volna, nehogy már, egyértelműen az ő hibájuk. Sőt, csupán egyetlenegy alkalmazotté.
Azt nem írta, hogy melyik iroda.
Azon kezdtem el gondolkodni, hogy ilyenkor lényegében az az egyetlen korrekt megoldás az iroda részéről, ha egy az eredetinél jobb, vagy azzal megegyező úticélt ajánl fel. Mert ugye ha a befizetett összeget adja vissza azzal nem feltétlen van kisegítve az utazó, mert ha én még év elején lefoglaltam mindenféle előfoglalási kedvezménnyel, és a szabadságot is már kivettem akkor azért olyan árban amit visszakapok, nem igen fogok arra az időpontra másikat találni szerintem.
Macig, pontosan így van. Nem tudom árban egy pargai szállás megegyezik vajon egy stavrosival? (azt nem tudom busszal mennek-e)
Mert okés, hogy lehet, egy árban vannak, de a két hely alapból ég és föld.
Vagy esetleg felajánlhattak volna több opciót, hogy ezt, meg ezt választhatják, és akkor az ő döntésük lett volna. Csak itt meg ugye sokat nyom a latban, hogy főszezon van, mindjárt indulnak, lehet, hogy nem volt más lehetőség.
Tényleg kiváncsi vagyok melyik iroda volt.
Kizárásos alapon, csak egy iroda van aki utaztat mindkét helyre.
Apollon. És hát Parga, talán a legnépszerűbb úticélja, vagy legalábbis az egyik.
Én minimum Lefkadáért csapkodnám az asztalt. De, hogy Stavrost elfogadjam, az teljesen kizárt...