Hát nekem nem gond mit és mennyit eszem, az én gondom a mikorral van. Mivel a nyaraláson már túl vagyok, másik meg már szóba sem jöhet, föleg Görögországban, a szívem szakad meg a sok finom falat láttán. Nagyon szeretek kinn enni, imádom a kinti ízeket, amiket itthon nem tudok olyan jól visszaadni. Legszivesebben Csutekkel hozatnék haza és hazaérkezésük után átugranék érte. Bár ha valaki hazafelé csomagoláskor még pár dobozzal elõjött volna biztos sírva fakadok. A készleteim meg fogytán vannak.
Legszivesebben Csutekkel hozatnék haza és hazaérkezésük után átugranék érte. Bár ha valaki hazafelé csomagoláskor még pár dobozzal elõjött volna biztos sírva fakadok. A készleteim meg fogytán vannak.
Majd meglátom mennyi hely marad a hûtõtáskában
Ha jól sejtem elég közel lakunk egymáshoz, ahhoz, hogy átadhassam. Priviben írd meg a legfontosabbat, meglátjuk mit tehetek!
Nagyon aranyos vagy, de akkor mi lesz a vágyakozással, ha folyamatossá válna az utántöltés! Mi a barátainkkal már a jövõ évi nyaralást tervezzük, anélkül, hogy látnánk biztosan, hogy mibõl is lesz az. De még lehet kinn sütögetni és langyos éjszakákon a mécsesek fényében álmodozni tervezgetni. Aztán már a karácsonyfa alatt kezdenek körvonalazódni a dolgok, a januárt túl kell élni, a február-március végleges döntést hoz remélem. De szombaton még görög party lesz a kertben eredeti görög ízekkel.
A közelségünk: nos ma is mellettetek mentem el, csak az elkerülõn, lévén Debrecenbe kellett mennem, ti pedig éppen félúton laktok. Eszembe is jutottál, és arra gondoltam milyen jó is neked, hisz te még ezután utazol.
Engem az étel most nem hoz lázba. Olyan melegem van, hogy napok óta nem tudok enni. Viszont a hûs tenger a háttérben Na, az igen
Nem baj nem sokára megyek G.o.-ba. Remélem addigra az étvágyam is megjön. Elvégre megígértem, hogy végig kóstolom az étlapot.
Na ez tök jó kép! Van egyáltalán Görögországban olyan vendéglátóhely ahol nincs egy vagy több cicus vagy kutya? De tapasztalataink szerint ezek a jószágok nagyon válogatósak ám, akármit nem esznek meg. Talán mert oly sokan nem tudunk ellenállni annak, hogy adjunk nekik pár falatot?