Úgy látom, nekünk nagy mázlink, hogy 3 éves garancia van az autónkon, így ha valami történik vele, akkor haza szólunk, és itthonról intézik a megfelelő elsősegélyt.
Mi mindig az EUB-nál kötünk biztosítást. Eddig semmi gondumk nem volt, csak egyszer kellett egy rendelőt felkeresnünk.
Tegnap kiváltottam az EU kártyát. Nem 5 perc volt. Mindenkinek most jutott eszébe, hogy kell. De legalább hasznosan töltöttem a munkaidőmet.
és közben ott dekkolsz (esetleg napokig) 400km-rell a kifizetett szállás elött, családostól, mindenestől? (fuj, de rohadék vagyok, hogy ilyesmit... )
...És igenis, egy valamire való autóval is történhet komoly hiba, akár pár naposan is! Például ha nem megfelelő az üzemanyag minősége, ami kinyírja az injektorokat.
Mi történt kedves Csutek? Nem állok le veled, mert kár a gőzért... (Azért kérdezd meg a szervízt, intézkedik-e neked a garancia keretében, ha rossz üzemanyag miatt lekönyököl az autód.) További jó fórumozást és főleg szerencsés utat!
#1106442009-07-23 14:04:26 Válasz a #110640. hsz-ra
Szerintem egy a lényeg! Mindenkinek lapuljon a zsebében a számára legmegfelelőbb biztosítás, és soha ne kelljen igénybe venni a szolgáltatásait.
Ha 10 méterre az otthonomtól robbanna le a kocsi, akkor is ott kellene dekkolnom. A bosszúság mindig bosszúság, akár nyaralok, akár a hétköznapokat élem.
Kedves földim, csak finoman és nőiesen... De amúgy a garancia 3 év, ez oké, de az Assistance szolgáltatás nem csak két év? Tudod, ez engem foglalkoztat, mert mivel hozzátok utánunk a betonkeverőt ha véletlenül otthon hagyjuk? Ha meg valahol kaka az üanyag és beleköltözik a nyenyec a "csűbe", úgyis megírom.
Én is elidőztem hétfőn a Darabos u. sarkán, mikor kihúztam a számot, 40 várakozót írt a papír, de aztán bimbammoltak hamarosan. Ja, és nem semmi az ottani diszkréció... a 8-as ablaknál a hölgy úgy ordította a mikrofonba hogy én és a nejem hol dolgozunk, hogy azt még a Plázában is hallották
#1106612009-07-23 15:08:41 Válasz a #110656. hsz-ra
Nem tudok róla, hogy az a szolgáltatás csak két évre szólna. A "mi autónknál" a garancia lejárta után is kaptunk szolgáltatást. De lehet, hogy erre szerződést kell kötni.
A betonkeverőről nem volt szó! Egy fehér zsepi, amivel integettek, vagy egy üveg konty alá való, az igen, de beton keverő az nem. Így is túl lesz terhelve az autó, ha beülök.
Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék leírni, hogy EUB biztosítást szerettünk volna kötni az utazási irodába, de azt mondták, hogy Görögországba nem lehet EUB-ot kötni. Arra már pontosan nem emlékszem, melyik fél részéről történt a felmondás, de óriási kiegyenlítetlen tételek halmozódtak fel. Nos, tovább nem is firtattam a kérdést.
A Mondial-lal kötöttemŐrangyal biztosítást 2 hétre. Most ők a legolcsóbbak, német biztosító 2008. nyara óta vannak Mo.-on, ezért a nagyon lenyomott ár. Kintlétem alatt szükségem volt ellátásra. Mikor mutattam a Mondial-os kötvényt, nem ismerték, nem hallottak róla. Hát rögtön berezeltem, nem is tudom leírni mit éreztem ... Felhívtam a segélyhívó számot, ahol egy kedves férfihang fogadott, mondtam neki hol vagyok, és megkérdeztem, hogy biztos igénybevehetem-e az eü.-i szolgáltatást. Megnyugtatott, hogy igen! húúúh... megnyugodtam. Ezek után el kellett faxolnom a kötvényen lévő fax-számra a kötvényt, ill. az ún. zárójelentést, melyen szerepel, hogy mi diagnózis, ill. milyen gyógyszert, stb. kaptam.
Szóval ezek után a Mondial-os eset után kicsit elbizonytalanodtam, főként azért mert lányomnak is kellett kötni egy biztosítást, aki Finnországban van jelenleg (és 10 napig). Neki a QBE Atlasznál kötöttem biztosítást. Biztos , ami biztos. Az utazási irodában lévő fickó is mindig ezt javasolja. Azt mondja ne is gondolkodjak más biztosítóban.
Hát csak ennyit szerettem volna írni, ill. az EUB-ra esküszők kicsit járjanak utánna , hogy Görögország tényleg benne van-e még a listában. Mert nem vagyok biztos, hogy minden utazási iroda, minden dolgozója képben van.
#1107092009-07-23 18:26:01 Válasz a #110702. hsz-ra
Én erre csak annyit mondanék, hogy az EUB biztosításban szerepel Szerbia, Macedónia és Görögország!
De ne feledkezzünk meg arról, hogy az utazási irodák szerződésben vannak egy-egy biztosítóval!
Minket is megpróbáltak már más biztosítóhoz csalni, de eddig mindig elfogadták a döntésünket. Biztosan nem tetszett az utazási irodának, hogy nem kap utánunk fejpénzt, de velük utaztunk, így kénytelenek voltak belenyugodni.
Én erre csak annyit mondanék, hogy az EUB biztosításban szerepel Szerbia, Macedónia és Görögország!
De ne feledkezzünk meg arról, hogy az utazási irodák szerződésben vannak egy-egy biztosítóval!
Minket is megpróbáltak már más biztosítóhoz csalni, de eddig mindig elfogadták a döntésünket. Biztosan nem tetszett az utazási irodának, hogy nem kap utánunk fejpénzt, de velük utaztunk, így kénytelenek voltak belenyugodni.
Szia Csutek!
Igen ez így van!
(Az "én" utazási irodámban is többféle biztosítóval lehet szerződést kötni)
üdvözlet: Zsófi73
#1107262009-07-23 19:37:55 Válasz a #110621. hsz-ra
Igen engem is ez a része érdekelne jobban a biztosításnak. és holnap elszaladok a biztosítómhoz, hogy ő tud-e ajánlani valamit. az a baj, hogy én mostmár utazásig szabadnap nélkül dolgozom, azon a héten leszek 1 napot itthon, mielőtt utazunk. ugyhogy én emiatt nem szeretném az utolsó napokra hagyni az intézkedést.
#1107302009-07-23 19:52:20 Válasz a #110726. hsz-ra
a biztosítás kötéshez nem kell szabad nap, ha van nett a melóhelyen
azért légyszi írd le mit mondott ismerősöd, már én is kértem valakit, hogy nézzen utána, amint kapok választ közzé teszem