Szia Mona,
mi voltunk gyalog Parthenonasban, szerintem, több, mint 5-6 km. Sajnos későn fedeztük fel a rövidebb utat és a kék-sárga szupermarkettől indultunk (előzőleg busszal voltunk erre). Ha felmentek a Smile szupermarket utcáján (ha még így hívják), tovább kell menni, ott van kitáblázva, hogy a Parthenonasba vezető út. A kék-sárgától is ide vezet az út, csak egy csomó fölösleges gyaloglással.
Köszi a válaszod,Henrietta!
Könnyen megtalálható az oda vezető út? Merrefelé keressük? A központban fogunk lakni.
henrietta0522 írta:
Szia Mona1! Én már kétszer voltam Parthenonasban, de autóval. Még úgy is elég hosszúnak tünt az út. Végig kertekkel, oliva fákkal övezett. Nagyon szép.
Szia Mona1! Én már kétszer voltam Parthenonasban, de autóval. Még úgy is elég hosszúnak tünt az út. Végig kertekkel, oliva fákkal övezett. Nagyon szép.
Sziasztok! Nézem az utazólistát, hát nem sokan megyünk Neos Marmarasra. Mi jövő csütörtökön utazunk.
Bízom a jó időben...Volt már valaki közületek gyalog Parthenonasban? Azt írják, hogy 5-6 km, szeretünk túrázni.
Helló Chivas! Köszönöm Neked is a válaszod! Hú én is várom már mert még soha nem mentünk nyaralni a kutyával és nagyon kiváncsi vagyok hogy neki hogy jön be az egész nyaralás. Tudom hogy furcsán hangzik hogy ˇˇ a kutyának hogy jőn be",de az az igazság minden évben Őt lepasszoltuk úgy mentünk nyaralni.Talán nem lesz vele gond Ő már 12 éves. Nis-ben 1 éjszakát pihenünk Vele kifelé is haza felé is.
Szia! Mi teljesen egyénileg megyünk Sartira.Szállásunk Haus Galini.Sőt még a kutyánk is velünk tart minden kirándulásra. Azért gondoltam kocsival elmennénk Neos Marmarosi piacra csak meg fogom találni. Sartin is van piac?
Bocs Tünde,csak azért írtam az idegenvezetőről,mert hiába Sartin nyaralsz,akkor is a csoport tagja vagy,így fordulhatsz segítségért az ottan(marmarasi)i idegenvezetőhöz. A "guglin" kalibráld be az ottani apartmanokat!Telefonszámot biztos találsz,felhívod és csatlakozhatsz a helyi csoporthoz. Így már kissé értelmesebb,amit írtam!
Szia Tünde!
Nem tudom,melyik apartmanban fogsz lakni,de az idegenvezető segíteni fog. A Politis van a legközelebb,kb 250m-re,de az Athene is 400 m-en belül van. Mi találkoztunk reggel,talán 9-kor a Politis előtti gumisnál,aki akart piacozni,az odajött,majd csoportosan levonultunk a piacra,ahol mindent megtudtunk vásárolni és Kata,az idegenvezető mindenben segített,fordított,csomagmegőrzést lebeszélt(ha megvettük a bort,cipurót,ami elég nehéz és ráadásul a piac elején van),nem kellett cipelni,ott hagytuk megőrzésre,majd a vásárlás végén érte mentünk,a feta sajtosnál csomagoltatta,levet kért arra,amit haza hoztunk a dobozban.Röviden ennyi! Jó nyaralást,irígykedem!
Sziasztok! Ha valaki segitene. Azt már tudom hogy csütörtöki napon van piac de merre keressem? Amúgy Sartin lesz a nyaralás csak gondoltam megéri 50.km. autózás Neos Marmarasra.
Kedves András! Soha nem jutott még eszembe motorcsónakot bérelni. Megmondom őszintén, félek a sebességtől, jogsim sincs, annyira parázok a forgalomtól. Most a barátnőmmel és három éves kisfiammal megyünk, úgyhogy idén ez kimarad. Jövőre viszont valószinüleg megejtjük a dolgot, mert ha a párommal megyünk, akkor félek, nem félek, mindig kell valamit bérelni amivel lehet száguldozni. Köszönöm az információt.
Henrietta a pizza roma val sréhen szembe van a motorcsónak kölcsönző. Van kedvetek béreljetek egy hajót amit saját magatoknak kell vezetni.KB kettő óra alatt átmehettek a teknős szigetre ill a szigetet is bebarangolhatjátok a part mentén . Ez egy jó kis progi szerintem. Az ára 40 euro és 9-10 euro benya pénz.