Sziasztok!
Krk és Rab szigeten jártam. Mindkét sziget gyönyörű, de igazi homokos partot mindkettőn nagyon nehéz találni, gyerekekkel meg úgy gondolom, az fontos lenne. Az irodák által homokosnak nevezett partok sem igazán homokos, inkább kavicsosak, illetve lehet találni odahordott homokot. Rab szigetnek hatalmas hátránya, hogy csak komppal lehet odajutni, arra meg tuti mindíg várni kell. Persze ha kifejezetten csak pihi a cél, akkor az nem gond. Rab szigeten homokos Lopar strandja.
Köszi...KRK és Rab szigeten már voltan, viszont Brac-on nem. Ott sincs sok látnivaló? Mondjuk az nem baj, mert kicsi gyerekkel még amúgy sem a város nézés az elsődleges szempont.. Bracról tudsz vmit? úgy hallottam, hoyg felkapott lett manapság és épp ezért meg is drágult..
Köszi...KRK és Rab szigeten már voltan, viszont Brac-on nem. Ott sincs sok látnivaló? Mondjuk az nem baj, mert kicsi gyerekkel még amúgy sem a város nézés az elsődleges szempont.. Bracról tudsz vmit? úgy hallottam, hoyg felkapott lett manapság és épp ezért meg is drágult..
Szia!!!
Brac sziget szerintem nagyon szép és Sutivánt azért is tudom nektek ajánlani mert pár száz méterre van egy homokos öből ami a gyerekeknek nagyon jó és nincs tömeg...Az aranyszarvat érdemes megnézni,Supetár is csodálatos város,de szerintem egyész Horvátország gyönyörű...Az árakkal kapcsolatban meg az a véleményem hogy egy kicsit nagyon elszáltak magukkal a Horvátok de vissza fognak venni nemsokára mert mindenki elpártól tőlük... Ha van még kérdésed válaszolok ha tudok
Brač szigeten lévő Zlatni Rat strand immár világszerte híres. Bol településhez tartozik, a szörfözők és kiteszörfözők legismertebb úti célja. A sziget különlegessége még a brač-i fehér kő, melyet csak a szigeten lévő kőfejtőből bányásznak. Brač településeire jellemző a fehér kőből készült házak. A világ minden táján luxusvillák építésére használják.
E fehér kőből épült Washingtonban a Fehér Ház egy része.
A sziget leglátogatottabb települése Bol, ami a sziget déli oldalán fekszik, és az egyik legnaposabb horvátországi nyaralóhelynek számit, mivel naponta 9-12 órát süt a nap. Itt található a sziget legszebb strandja, amely kb. 650-méterre nyúlik be a tengerbe. A nagy kavicsos földnyelv puszta látványa is gyönyörű. Zlatni Ratot mindenféle vízi sport kedvelőinek, valamint a szórakozásra, bulizásra vágyóknak ajánljuk.
húúú...ez az utolsó kép, mint egy karibi hely...ez gyönyörűűűű
jaa..és köszi a gratulációt...
hülye kérdés...valakinek valami ismeretterjesztő filmje?..