Nem tudom jó helyre írok-e, de azért felteszem kérdésem.
A páromnak szüksége lenne kint tartózkodásunk ideje alatt egy injekcióra.
Van-e lehetõség szerintetek arra, hogy ott (Lefkada) bemenjünk egy helyi dokihoz, és beadassuk vele. Mibe kerülhet egy ilyen ?
Természetesen a beadandó anyagot vinnénk. A dokinak csak "hozott anyagból" kellene dolgoznia.
Antero: az esetek tobbsegeben gondolom nem pereskednek, persze ha igy van nem nagyon erdemes szorakozni vele...
sajnos ezek szerint erre nincs normalis megoldas, baleset ide baleset oda ekkora tavon baleset nelkul is lehetnek galibak az autokkal...
Antero: az esetek tobbsegeben gondolom nem pereskednek, persze ha igy van nem nagyon erdemes szorakozni vele...
sajnos ezek szerint erre nincs normalis megoldas, baleset ide baleset oda ekkora tavon baleset nelkul is lehetnek galibak az autokkal...
Az itthoni orostól vigyél magaddal javaslatot. Akkor az orvosilag szükséges ellátásnak minõsül, ha muszáj neki mindenképp akkor megkapni. Ezért nem kell fizetni vagy csak keveset ha nem magánprvosnáladatod be.
Az utasbiztosítással kapcsolatosan adok egy összehasonlítható dijszámításos linket. Mindenki beadhatja, hogy mennyien utaznak, mennyi idõre, és milyen szolgáltatásokat kérnek. Majd vagy 10 biztosító ajánlatát kiadja, és azt, hogy azokba a díjakba mit építettek bele és milyen összegig fizetnek baj esetét. Szerintem utána érdemes elballagni a kiválasztott irodába tényleg ennyi-e az annyi nem onlinébe megkötni.
kulon cascos dijszamitas van, allianznal (mint mar korabban irtak itt elottunk) turista casco is van es baj eseten az egesz eves dijat fizetni kell...
ha osszetorik az auto mit csinal? gondolom annyira megcsinaltatjak kint, hogy haza lehessen jonni vele, mert a szallitatas tobbe kerulne ekkora tavon mint a komplett javitatas... persze ez a serules merteketol fuggo
nekem az auto klubbal kapcsolatban nincs jo emlekem, cirka 5 evvel ezelott, meg az elozo automat tortem kint horvatorszagban, termeszetesen akkor is probaltam korbe jarni a dolgokat. kotottem auto klubnal tagsagot amihez elvileg jarna ez az. mikor megtortent a baleset kintrol nem tudtam elerni oket. mit volt mit tenni, kihivtam a rendoroket, kifizettem a buntetest amit ram szabtak, majd a hatarhoz legkozelebb eso reszrol hivtam egy automentost es elore szoltam neki hogy auto klub tag vagyok meg van cascom is. a vege az lett hogy a szallitatast is ki kellett fizetnem kp.ra es a vegen a biztositoval kellett egyeztetnem. az auto klub fule botjat sem mozgatta, attol fuggetlenul, hogy a srac aki visszahozta az autot meg engem is szerzodeses partneruk volt...
biztosito korrekt volt, az onreszen kivul fizetett mindent, azon voltak meglepodve hogy az akkor 10 ev feletti szgkomon meg volt casco... szal ha vmelyik nagyobb biztosito vmi korrekt havi osszeggel kot szerzodest lehet inkabb erdemesebb megkotni es fizetni, en erre a kovetkeztetesre jutottam...
Errõl jut eszembe. A tavalyi balesetünkkor azt mondta a telefonba a cascós biztosítónk, hogy ha szállítani kell az autót, kinnt engedélyeztetni kell a hatóságnál a sérült autó szállítását, de az pár napba is beletellhet.