#1321632010-04-26 17:18:15 Válasz a #132159. hsz-ra
Tibibaba!
Olvasd már el, hogy hogyan kezdjem: "Nem kötekedés képpen, de ezt hogyan csinálod? "
Semmi közöm, hogy kinek milyen az anyagi helyzete, nem is érdekel!
Itt pláne nem, de az azért jó volna, ha mindenki kivenné a maga részét a közterhekből is és nem csak a szája járna! Bocsánat, ez már politika.
Amolyan költői kérdésnek szántam, hogy hogyan tud valaki a mai világban meglenni bankszámla nélkül, ehhez felsoroltam az én általam ismert lehetőségeket, amihez tuti, hogy kell.
Szivesen meglennék én is bankszámla nélkül, de képtelen vagyok, hisz oda utalja a fizetésemet a cég, ahol dolgozom. Meg mikor válalkozó is lettem az volt az első, hogy szóba nem áltak velem, míg nem nyitottam még egyet.
Jelenleg ez van Magyarországon a XXI. században.
Egyébként meg én sem 2x voltam Görögországban autóval, hanem pontosan 6-szor. Sőt nem is a napokban regisztráltam.
Ja, és 1.8-as Opel Vectrám van, ami decemberben lesz 10 éves.
Még valamit akarsz tudni?
Ennyit se akartam. Van akiből spontán jön...
Biztos van közöttünk építőipari szakmunkás, könyvelő, mérnök, vezérigazgató, maffiózó...
Tisztában voltam vele, hogy nem ma regiztél, a thasos-oldaladon is többször jártam már. Nem erről van szó, hanem arról, hogy bizonyos határokat szerintem túlléptél. Sem macerálni, sem rendreutasítani nem akarlak, csupán azt írtam le, amit ez belőlem kiváltott.
#1321862010-04-26 19:33:30 Válasz a #132182. hsz-ra
Igen. Úgylátom, a kép alapján ez a "visszafelé" vezető út, azaz Kalamatából - Spártába.
Spártából Kalamata felé ugyanis a sziklák jobbról balra ívelnek az út fölé.
Gondolom ez a szakasz sokunk kedvence.
Ugye, Triznyak?
Esküszöm rosszabbak vagytok mind az ovodások. Annak kellene örülnünk, hogy nekünk egyenlőre /ki tudja mit hoz a jövő/ van arra lehetőségünk, hogy ki tudjunk utazni oda ahol jól érezzük magunkat. Az teljesen mindegy, hogy kocsival busszal ill repülővel megyünk pláne az hogy milyen kocsival öreg vagy fiatal a fő hogy kivigyen és vissza is hozzon.
Hiába lenne egy bugatti veyron autóm 1001 lóerővel akkor sem érnék ki hamarabb vagy ha igen akkor kifizetnék még legalább 2 nyaralás árát a rendőröknek.
A bankkártyás dolgot meg mindenki intézze el a bankjával ők tudnak felvilágosítást adni, hogy hol és melyik ország fogadja el.
van dombor kártyám, nekem, a gyed-en lévő kismamának. :DDD szerbiában sosem használtam, sem fizetőkapuknál, sem pedig tankolásnál. előbbinél azért nem, mert ott eurózunk, utóbbinál pedig azért, mert nagy a tankja az autónkak, itthon tele, majd legközelebb Szalonikinél kell tankolni. aztán ott vagy kártya, vagy nem kártya, ahogy esik úgy puffan. nem ez a lényeg.
tavalyihoz képest idén változtak a szerb autópályadíjak? visszaolvastam pár oldalt de ez a hangulat elvette a kedvem a továbbiaktól, az elmúlt 3-4 oldal pedig nem szolgált hasznos infóval számomra.
van valami gebasz "odalent"? a politikai meg sztrájkolós helyzetre gondolok, határokon pl vagy ilyesmi - tengerparti kisfalvakban nem hinném hogy gond lenne (reméljük).
mi idénre krétát terveztük autóval-komppal, de az csak szeptemberben valósulhatna meg. most hétvégén úgy döntött a családi kupaktanács, hogy nem bírjuk ki, így június közepén irány a Pelion, aztán szeptemberben meglátjuk. ha sok pénz gyűlik össze, akkor autó+komp = Kréta. ha "kevés", akkor Peloponnészosz - örök szerelmem.
van valami gebasz "odalent"? a politikai meg sztrájkolós helyzetre gondolok, határokon pl vagy ilyesmi - tengerparti kisfalvakban nem hinném hogy gond lenne (reméljük).
a tengerparti kisfalvak...es az osszes tobbi teljesen rendben van...en is egy tengerparti kisfaluban lakom
szerencsés!
köszönöm az infot. nem vagyok egy paragép, csak anyukám aggódik hogy "kééét pici gyerekkel AAABBA az országba???" ha a határon nem lesz gond és tudunk tankolni, akkor indulás. Athént meg most szeptemberig úgyis kihagyjuk (sajnos).
van dombor kártyám, nekem, a gyed-en lévő kismamának. :DDD szerbiában sosem használtam, sem fizetőkapuknál, sem pedig tankolásnál. előbbinél azért nem, mert ott eurózunk, .....